Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Situație incredibilă în Conference League! 10 fotbaliști din Africa, titulari într-o echipă din 16-imi

Bianca Dumitru

Publicat 17/02/2023 la 00:20 GMT+2

În această săptămână se joacă meciurile tur din 16-imile Conference League. Una dintre echipele care au atras atenția este Sheriff Tiraspol, care nu a avut pe teren niciun fotbalist din Moldova, ci 10 jucători din Africa și unul din Ucraina.

Sheriff - Partizan

Credit imagine: Twitter

Sheriff Tiraspol a fost învinsă în meciul tur din 16-imile Conference League, de Partizan Belgrad, cu scorul de 0-1. Echipa moldoveană a atras, însă, toate privirile.
Antrenorul italian Roberto Bordin nu a titularizat niciun jucător autohton. În schimb, din echipa de start a celor de la Sheriff Tiraspol au făcut parte 10 fotbaliști africani, cel de-al 11-lea fiind un jucător ucrainean.
Liderul clasamentului din campionatul Moldovei s-a bazat constant, în ultimii ani, pe fotbaliști străini, dar niciodată nu a utilizat atât de mulți încă din primul minut.
În trecut, cei de la Sheriff au mai avut câte 7-8, chiar 9 jucători africani în primul 11, dar acum, în 16-imile Conference League, au stabilit un nou record.
Pe lângă cei 10 africani din echipa de start, Bordin a mai avut încă unul pe lista de rezerve, unde s-au mai regăsit și un brazilian, un bosniac și doar 6 jucători moldoveni.
Iată cum a arătat primul 11 al celor de la Sheriff Tiraspol în meciul cu Partizan Belgrad:
Koval (Ucraina) - Zohouri (Coasta de Fildeș), Garananga (Zimbabwe), Kiki (Camerun), Kpozo (Ghana) - Diop (Senegal), Kyabou (Mali), Badolo (Burkina Faso) - Atienmwen (Nigeria), Talal (Maroc), Tapsoba (Burkina Faso).
Citește și:

Rezultatele serii în Conference League

  • Bodo/Glimt 0-0 Lech
  • Braga 0-4 Fiorentina
  • Qarabag 1-0 Gent
  • Trabzonspor 1-0 FC Basel
  • AEK Larnaca 1-0 Dnipro-1
  • Lazio 1-0 CFR Cluj
  • Ludogorets 1-0 Anderlecht
  • Sheriff Tiraspol 0-1 Partizan
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo