Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland a reușit primul hattrick pentru naționala Norvegiei, chiar în poarta României! Cum s-a pozat

Cosmin Cioboata

Publicat 12/10/2020 la 09:34 GMT+3

Naționala României a fost învinsă fără drept de apel, scor 0-4, pe terenul Norvegiei. Erling Haaland, atacantul de 20 de ani cotat la 80 milioane de euro de transfermarkt.com, a înscris primul hattrick în tricoul naționalei sale și a marcat momentul cu o poză care a adunat rapid aproape 1 milion de aprecieri.

Haaland, în duel cu Burcă, în Norvegia - România 4-0

Credit imagine: Instagram

Haaland a reprezentat principalul pericol pentru poarta lui Tătărușanu în partida de la Oslo. Starul Borussiei Dortmund a deschis scorul în minutul 13, după o pasă excepțională oferită de Martin Odegaard, mijlocașul lui Real Madrid.
Sorloth a dublat avantajul Norvegiei cu 6 minute înainte de pauză. Haaland a mai înscris de două ori în repriza a doua, după assist-urile reușite de același Odegaard (min 64'), respectiv Sorloth (74'). A fost primul hattrick reușit de Haaland la naționala Norvegiei.
În același timp, Haaland a devenit primul jucător care înscrie un hattrick într-un meci din Liga Națiunilor, după Cristiano Ronaldo, în iunie 2019.

Norvegia - România 4-0 | Cum s-a pozat Haaland după victoria categorică în fața "tricolorilor"

La finalul meciului de la Oslo, Haaland s-a pozat în vestiar alături de bunul său prieten, Odegaard. Bineînțeles, din fotografia postată pe Instagram n-a lipsit nici mingea, pe care starul de 20 de ani a luat-o acasă, conform regulii nescrise a fotbalului.
"Omul meu, Odda (n.r. - Odegaard)", a scris Haaland pe Instagram. Reacția mijlocașului lui Real Madrid, care și-a trecut în cont două pase decisive și multe acțiuni impresionante, a venit imediat.
Odegaard a adăugat un comentariu haios, care i-a distrat pe fanii lui Haaland: "Taie mingea în două!", făcând referire la faptul că starul lui Dortmund n-ar fi reușit hattrick-ul fără ajutorul său.
Postarea a adunat peste 900.000 de aprecieri în mai puțin de 12 ore.

Norvegia - România 4-0. Haaland: "Pot să tai mingea în două pentru Odegaard!"

"Da, pot să tai mingea în două părți. Este plăcut să joc alături de Odegaard. Va fi din ce în ce mai bine în următorii ani. Încă suntem tineri. Trebuie să-i mulțumesc. În cele din urmă a realizat că trebuie să îmi paseze mie.", a glumit la final Haaland, după ce l-a întrerupt pe Odegaard în timpul interviului.
"Știam că trebuie să trimitem pase în spatele liniei lor defensive. Haaland începe perfect de fiecare dată și aproape niciodată nu este surprins în offside. Își potrivește excelent pașii și ajunge primul la minge.", l-a lăudat Odegaard pe Haaland, după victoria cu 4-0 în fața României.
După 3 etape, România se află pe locul 3 în grupa din Liga Națiunilor, cu 4 puncte acumulate. Norvegia se află pe poziția a 2-a, cu 6 puncte. Pentru "tricolori" urmează partida de miercuri (ora 21:45) de pe teren propriu, împotriva liderului grupei, Austria.

Clasamentul din Liga Națiunilor:

  • 1. Austria 6p
  • 2. Norvegia 6p
  • 3. România 4p
  • 4. Irlanda de Nord 1p
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo