În 2011, când FCSB îl transfera de la Timişoara, Nikolic era un vârf de mare perspectivă, care, graţie fizicului impunător, părea să se transforme în viitor într-un adevărat atacant de gura porţii, capabil să câştige titlul de golgheter în Liga 1.
Roş-albaştrii au plătit 250.000 de euro pentru un împrumut, pentru ca apoi să activeze clauza de cumpărare definitivă, trimiţând în Banat încă 750.000 de euro. Şi, totuşi, cât a rezistat la formaţia care evolua atunci în Ghencea, Nikolic nu a confirmat. A strâns în total 48 de meciuri pentru roş-albaştri, marcând 14 goluri. Totuşi, şi-a trecut în CV două titluri în Liga 1, suficient pentru ca în 2014 să prindă cel mai bun contract al carierei: la Incheon United, a treia cea mai bogată formaţie din Coreea de Sud.

Nikolic a semnat cu San Luca (liga a 4-a din Italia)

Serie A
Fatih Terim a confirmat interesul lui Galatasaray pentru Man. Ce sumă pun la bătaie turcii
05/11/2021 LA 05:28
Anii au trecut, însă, iar Nikolic nu a confirmat că poate deveni un fotbalist de elită, astfel că acum două zile, deşi are doar 31 de ani, şi-a pus semnătura pe un contract cu o formaţie din Serie D, din Italia.
Liber de contract după despărţirea de Melaka (Malaezia), muntenegreanul a mers la San Luca, formaţie care are în componenţă doar jucători împrumutaţi sau veniţi din postura de fotbalişti liberi de contract. La San Luca, Nikolic va fi coechipier cu Ivan Castiglia (33 de ani), fost jucător de Serie A, care, de-a lungul carierei, a jucat la Reggina, Vicenza, Salernitana, Catania, Siena sau Triestina.
În această vară, la San Luca au sosit, pe lângă Nikolic, Paolo Pellegrino, Layousse Diallo, Davide Ferrante şi Carmelor Maesano, astfel că obiectivul echipei e promovarea în a 3-a ligă italiană.
După plecarea de la FCSB, Nikolic s-a transformat într-un adevărat gloebetrotter, bifând nu mai puţin de 14 echipe în 7 ani. Nu a convins nicăieri, cel mai bun randament avându-l la Sutjeska Nikšić, din Muntenegru, unde de altfel a rezistat un sezon. Pentru formaţia din ţara natală, Nikolic a marcat 8 goluri în 25 de partide, în stagiunea 2019-2020.
Serie B
Dennis Man, aproape de despărțirea de Parma! Ce cluburi sunt interesate de fotbalistul de 23 de ani
02/11/2021 LA 10:38
Serie B
"Literalmente invincibil!" Ce a scris presa din Italia despre Valentin Mihăilă după victoria Parmei
01/11/2021 LA 19:50