Dorin Goian a dezvăluit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Eurosport despre situația teribilă de la Suceava, orașul pus în carantină după ce peste 500 de oameni au fost testați pozitiv cu COVID-19.
Acum, fostul căpitan al celor de la Rapid, Vasile Maftei, trage și el un semnal de alarmă cu privire la situația din acea zonă a țării. Maftei are familie la Fălticeni, oraș aflat în apropiere de Suceava. Maftei a acordat un interviu pentru Digi Sport.
Ai mei sunt în Fălticeni. Soră-mea cu familia, maică-mea. Stau în casă nu au ce face, nu e neapărat panică, dar frica este foarte, foarte mare. Dar ce-mi spun prietenii chiar mă sperie.
Fotbal
Veste fantastică din Germania! Dietmar Hopp a făcut ca vaccinul anti COVID19 să fie gata mai devreme
01/04/2020 LA 07:32
O lipsă de organizare incredibilă. Am un prieten la Ambulanţă şi mi-a spus că nu au echipamentele necesare pentru protecţie. E jale acolo. Îi bagă aiurea în saloane. Ai, n-ai COVID intri la un loc. Riscul să te duci cu ceva şi să iei şi coronavirus mi se pare atât de mare încât nu ştiu dacă scapă cineva să nu se infecteze.
Atâta doar că la unii poate fi o formă mai uşoară, iar la alţii mai gravă sau foarte gravă. Mi-au spus că este ridicat un spital nou sau renovat de la zero, dar neechipat. Echipare care ar costa 5 milioane de euro. Ar fi extraordinar pentru toată zona aia, nu? Dar nu ştiu de ce nu grăbesc lucrurile. Au dat nişte bani, i-au retras
Acum, de ieri sau de alaltăieri au început să le dea şi celor de la Salvare echipament de protecţie. Dar de atâta vreme cu virusul la liber, dacă pot să spun aşa, cred că a fost o minune pentru cei care nu s-au infectat
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Nume mari la inaugurarea stadionului din Pomârla! Ce jucători vor evolua pe noua arenă
22/06/2022 LA 15:18
Scottish Premiership
Ianis Hagi, sfătuit să rămână la Rangers cel puțin încă un an! "Este exact unde trebuie"
25/12/2021 LA 17:21