Campionatul de fotbal al Kazahstanului a fost suspendat, vineri, pentru a doua oară, după ce guvernul a decis să impună o nouă perioadă de carantină de 14 zile din cauza creşterii numărului de infectări cu COVID-19 în ultimele săptămâni, fenoment pe care toată lumea trebuie să-l gestioneze în prezent.
Prima ligă kazahă s-a reluat miercuri, după o întrerupere de trei luni şi jumătate din cauza pandemiei, deşi o serie de cazuri positive în cadrul mai multor echipe au făcut ca unii antrenori să alinieze echipe slăbite. Cinci meciuri s-au jucat fără spectatori, iar fotbalistul român Gabriel Enache a reuşit să marcheze pentru Kîzîljar Petropavlovsk. Tobol Kostanai şi Caspi au jucat folosind echipele secunde din cauza cazurilor pozitive din loturi.

Pandemia de coronavirus, o nouă lovitură pentru fotbal

Premier League
Lovitură dură pentru cluburile din Anglia! Legea care va afecta serios bugetele din Premier League
ACUM 24 MINUTE
Liga profesionistă kazahă a anunţat într-un comunicat că toate meciurile vor fi suspendate pe perioada de 14 zile de carantină, începând de sâmbătă. Sezonul în Kazahstan este programat să se încheie pe 7 noiembrie. Pandemia de coronavirus a infectat peste 44.000 de oameni şi a ucis 188 în Kazahstan, autorităţile anunţând că unele spitale din oraşele mari sunt pline.
Eredivisie
Gol fantastic cu călcâiul în Olanda
ACUM 26 MINUTE
Fotbal
Spaniolii au o propunere surpriză pentru câștigătorul Balonului de Aur
ACUM 33 MINUTE