Gini Wijnaldum a fost unul dintre cei mai curtați fotbaliști în ultima fereastră de transferuri. Faptul că olandezul a fost liber de contract l-a transformat într-un fotbalist foarte atractiv pentru mai multe cluburi importante din Europa. Barcelona nu și-a ascuns nicio clipă interesul pentru fotbalist, însă catalanii au sfârșit prin a-l pierde în fața lui PSG, aceeași echipă la care a ajuns până la urmă și Leo Messi.
Wijnaldum a fost primul transfer al parizienilor în ultima fereastră de mercato. Deși ajunsese la un acord verbal cu Barcelona și totul părea să fie o formalitate, PSG a intrat pe fir și l-a deturnat pe olandez din drumul spre Camp Nou. PSG a reuşit să-l ademenească pe Wijnaldum cu un salariu imens, 8 milioane de euro pe an, faţă de 4 cât îi oferea Barcelona.

Cum a reușit PSG să-l deturneze pe Wijnaldum din drumul spre Barcelona

Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
Într-un interviu acordat de curând în presa din Franța, mijlocașul lui PSG a dezvăluit de ce nu s-a concretizat mutarea la Barcelona: "Am fost ghidat de senzații. Pentru mai multe luni am vrut să rămân la Liverpool, dar nu am simțit că sunt dorit acolo. În aceste situații trebuie să privești înainte, să cauți soluții.
Atunci, Barcelona a sosit. Am fost foarte entuziasmat pentru că atunci când eram copil, ca majoritatea fotbaliștilor olandezi, susțineam Barcelona, deși trebuie să recunosc că idolul meu a fost Zinedine Zidane, jucător al lui Real Madrid. Am avut un sentiment bun cu privire la Barcelona, dar negocierile s-au împotmolit, moment în care PSG a apărut. Ei mi-au arătat că mă vor într-adevăr. A fost momentul ca eu să încerc ceva nou. Bayern și Inter de asemenea m-au dorit", a spus Wijnaldum pentru L’Equipe.
Fotbal
Prima reacție a lui Wijnaldum după eliminarea Olandei de la Euro 2020! "Am fost neputincioși"
27/06/2021 LA 19:19
Campionatul European UEFA
Reacția dură a lui Wijnaldum după acuzațiile de rasism de la Euro 2020! "UEFA trebuie să facă asta"
24/06/2021 LA 15:41