Azi noapte au avut loc 3 partide din runda a 2-a a calificărilor pentru Campionatul Mondial din 2020, din zona CONCACAF (America Centrală și de Nord).
Canada câștigase cu 1-0 turul cu Haiti și era mare favorită la calificarea în runda următoare, jucând pe teren propriu meciul retur. Haitineii au rezistat bine însă și la pauză s-a intrat la egalitate, 0-0, dar totul s-a năruit pentru oaspeți în primul minut al reprizei a 2-a.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM 11 MINUTE

Autogolul anului s-a marcat în Canada-Haiti

La doar 20 de secunde de când au repus de la centru, haitienii au pasat în spate, iar mingea a juns la portarul Josue Duverger, care a făcut ce a făcut și a trimis-o în proprie poartă.
Modul hilar în care goalkeeper-uld e 21 de ani și-a dat autogol a făcut deja înconjurul rețelelor sociale, fiind una dintre cele mai nefericite execuții văzute pe un teren de fotbal în ultima vreme.
Autogolul lui Duvager le-a scăzut moralul haitienilor, iar Canada s-a impus în final cu 3-0, Cyle Larin (Beșiktaș) și Junior Hoilett (Cardiff) marcând celelalte două goluri ale nord-americanilor. Astfel, reprezentativa Canadei s-a calificat în faza grupelor preliminarii pentru Campionatul Mondial. Din zona CONCACAF, 3 echipe se califică direct la Campionatul Mondial, iar una va juca baraj.
Romanian Liga I
Un nou transfer pentru CSU Craiova! Echipa lui Reghecampf a adus un mijlocaș croat
ACUM 21 MINUTE
Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
ACUM 31 MINUTE