Azi noapte au avut loc 3 partide din runda a 2-a a calificărilor pentru Campionatul Mondial din 2020, din zona CONCACAF (America Centrală și de Nord).
Canada câștigase cu 1-0 turul cu Haiti și era mare favorită la calificarea în runda următoare, jucând pe teren propriu meciul retur. Haitineii au rezistat bine însă și la pauză s-a intrat la egalitate, 0-0, dar totul s-a năruit pentru oaspeți în primul minut al reprizei a 2-a.
World Cup Qualification CONCACAF
SUA-Honduras s-a jucat în condiții extreme! Doi jucători ai oaspeților, schimbați cu hipotermie
03/02/2022 LA 16:46

Autogolul anului s-a marcat în Canada-Haiti

La doar 20 de secunde de când au repus de la centru, haitienii au pasat în spate, iar mingea a juns la portarul Josue Duverger, care a făcut ce a făcut și a trimis-o în proprie poartă.
Modul hilar în care goalkeeper-uld e 21 de ani și-a dat autogol a făcut deja înconjurul rețelelor sociale, fiind una dintre cele mai nefericite execuții văzute pe un teren de fotbal în ultima vreme.
Autogolul lui Duvager le-a scăzut moralul haitienilor, iar Canada s-a impus în final cu 3-0, Cyle Larin (Beșiktaș) și Junior Hoilett (Cardiff) marcând celelalte două goluri ale nord-americanilor. Astfel, reprezentativa Canadei s-a calificat în faza grupelor preliminarii pentru Campionatul Mondial. Din zona CONCACAF, 3 echipe se califică direct la Campionatul Mondial, iar una va juca baraj.
World Cup Qualification CONCACAF
VIDEO | Gol fantastic reușit de Alphonso Davies pentru naționala Canadei, care visează la mondial
14/10/2021 LA 05:14
Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM O ORĂ