Partida dintre Argentina și Chile, din a cincea etapă a preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar, s-a încheiat cu scorul de 1-1. Messi a deschis scorul în minutul 23 dintr-o lovitură de la 11 metri, iar după doar 13 minute Alexis Sanchez a restabilit egalitatea, dintr-o pasă a lui Medel.
Meciul a fost special pentru argentinieni, înaintea partidei fotbaliștii din naționala lui Messi participând, în apropierea stadionului, la dezvelirea unei statui dedicate lui Diego Armando Maradona, legendă a fotbalului, care s-a stins din viață pe 25 noiembrie 2020.
La finalul partidei, Messi s-a împăcat cu fotbalistul chilian Gary Medel, cei doi fotografiindu-se în vestiar, după ce Medel i-a cerut un tricou starului Barcelonei pentru a i-l dărui fiului său, Danilo. Fotografiile au ajuns apoi pe rețelele de socializare, chilianul notând în descriere mesajul: "Alături de extraterestru!"
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 40 MINUTE
Disputa dintre Messi și Medel datează din 2019, de la meciul dintre Chile și Argentina pentru locul 3 la Copa America. Cei doi s-au îmbrâncit atunci și s-au insultat pe teren, fiind la un pas de bătaie după ce Medel l-a faultat în mai multe rânduri pe Messi, scoțându-l din sărite. Conflictul s-a încheiat atunci după ce cei doi fotbaliști au văzut cartonașul roșu.

Contract pe 10 ani pentru Messi

Lionel Messi nu și-a prelungit deocamdată înțelegerea cu Barcelona, contractul său urmând a expira la finalul acestei luni. Se pare, însă, că fotbalistul a decis să rămână pe Camp Nou, fiind încântat de propunerea președintelui Joan Laporta, care îi oferă argentinianului o libertate absolută în următorii ani.
Mai exact, Messi ar urma să semneze un contract pe 10 ani, care va cuprinde o clauză cu totul specială. În următoarele 2 sezoane, starul ar trebui să joace în continuare la Barcelona, după care va putea să-și încheie cariera în MLS. După ce va agăța ghetele în cui, Messi ar urma să se întoarcă la Barcelona și să ocupe o funcție administrativă, cel puțin până la încheierea contractului de 10 ani.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 3 ORE
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM 7 ORE