Partida dintre Argentina și Chile, din a cincea etapă a preliminariilor Cupei Mondiale din Qatar, s-a încheiat cu scorul de 1-1. Messi a deschis scorul în minutul 23 dintr-o lovitură de la 11 metri, iar după doar 13 minute Alexis Sanchez a restabilit egalitatea, dintr-o pasă a lui Medel.
Meciul a fost special pentru argentinieni, înaintea partidei fotbaliștii din naționala lui Messi participând, în apropierea stadionului, la dezvelirea unei statui dedicate lui Diego Armando Maradona, legendă a fotbalului, care s-a stins din viață pe 25 noiembrie 2020.
La finalul partidei, Messi s-a împăcat cu fotbalistul chilian Gary Medel, cei doi fotografiindu-se în vestiar, după ce Medel i-a cerut un tricou starului Barcelonei pentru a i-l dărui fiului său, Danilo. Fotografiile au ajuns apoi pe rețelele de socializare, chilianul notând în descriere mesajul: "Alături de extraterestru!"
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 15 ORE
Disputa dintre Messi și Medel datează din 2019, de la meciul dintre Chile și Argentina pentru locul 3 la Copa America. Cei doi s-au îmbrâncit atunci și s-au insultat pe teren, fiind la un pas de bătaie după ce Medel l-a faultat în mai multe rânduri pe Messi, scoțându-l din sărite. Conflictul s-a încheiat atunci după ce cei doi fotbaliști au văzut cartonașul roșu.

Contract pe 10 ani pentru Messi

Lionel Messi nu și-a prelungit deocamdată înțelegerea cu Barcelona, contractul său urmând a expira la finalul acestei luni. Se pare, însă, că fotbalistul a decis să rămână pe Camp Nou, fiind încântat de propunerea președintelui Joan Laporta, care îi oferă argentinianului o libertate absolută în următorii ani.
Mai exact, Messi ar urma să semneze un contract pe 10 ani, care va cuprinde o clauză cu totul specială. În următoarele 2 sezoane, starul ar trebui să joace în continuare la Barcelona, după care va putea să-și încheie cariera în MLS. După ce va agăța ghetele în cui, Messi ar urma să se întoarcă la Barcelona și să ocupe o funcție administrativă, cel puțin până la încheierea contractului de 10 ani.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17