Finalul partidei dintre Serbia și Portugalia din preliminariile mondialului de anul viitor a fost foarte încins. La scorul de 2-2, Cristiano Ronaldo a trimis mingea spre poartă, iar aceasta a trecut în întregime de linia porții, dar arbitrul nu a validat golul, iar cum VAR-ul nu a existat în meciurile din prelimiarii, meciul s-a terminat la egalitate.
Portughezul a reacționat vehement la dresa arbitrilor, iar reluările i-au dat dreptate. Cu nervii întinși la maxim, Ronaldo și-a dat jos banderola de căpitan de pe braț și a aruncat-o în iarbă, părăsind apoi terenul înainte de fluierul final. Gestul său a fost criticat de o parte a presei, considerându-se lipsit de respect, dar în numai câteva zile lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.
https://i.eurosport.com/2021/03/27/3019098.jpg
Premier League
IMPACTUL PE CARE GREALISH, LUKAKU, MESSI ȘI RONALDO L-AU AVUT LA NOILE CLUBURI
14/10/2021 LA 10:33

Banderola lui Cristiano Ronaldo, vândută cu 64.000 de €

Conform RMC Sport, un pompier inspirat a luat baderola, iar apoi a scos-o la licitație pe un site de specialitate. Un cumpărător care a dorit să rămână anonim a plătit suma de 64.000 de € pentru prețiosul obiect. Totuși, pompierul Djordje Vukicevic nu și-a însușit banii, ci i-a donat pentru tratamentul unui copil grav bolnav.
Gavrilo Djurdjevic, un băiețel de numai 6 luni, a fost diagnosticat cu o boală foarte rară, care apare la unul din 10.000 de copii. Acesta suferă de atrofie musculară spinală, o boală care dacă nu este tratată afectează mușchii coloanei vertebrale, ducând treptat la paralizie sau chiar moarte înaintea împlinirii vârstei de doi ani.
Costul total al tratamentului este estimat la peste 2 milioane de €. Astfel, suma de 64.000 de € este infimă, dar gestul pompierului respectiv este extraordinar, iar expunerea în toată presa internațională a acestui episod ar putea genera donații mai mari din partea oamenilor mai înstăriți și viața micuțului Gavrilo ar putea fi salvată.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"E în ADN-ul meu!" Reacția lui Cristiano Ronaldo după hat-trick-ul din meciul cu Luxemburg
13/10/2021 LA 10:25
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24