Zizou a refuzat și a treia ofertă a lui Manhcester United, neconsiderând că Premier League i se potrivește. În plus, soția sa nu vrea să lase confortul oferit de Madrid, acolo unde familia Zidane locuiește, pentru mohorâtul Manchester. Dar, mai presus de toate, e vorba de dorința fostului mare internațional francez, care a adus Mondialul din 1998 la Paris, de a antrena naționala.
"Antrenorul francez are un obiectiv clar pe foaia carierei sale. Și nu este altceva decât preluarea echipei naționale. Este marele vis al lui Zidane, pentru care știe că trebuie să mai aștepte un singur an", notează Mundo Deportivo, care notează că doar un salariu uriaș îl poate determina să își reconsidere opinia. Francezul a refuzat la începutul acestei săptămâni 20 milioane de euro/an, de la United.
Zidane are o înțelegere verbală cu Noel Le Graet, președintele Federației de Fotbal din Franța, că va prelua naționala după Mondialul din 2022. Atunci lui Deschamps îi expiră înțelegerea, care nu va fi prelungită chiar dacă la turneul final "cocoșii" vor deveni campioni mondiali.
Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
05/12/2022 LA 08:20
CITEȘTE ȘI:
JORGE JESUS, ȘOCAT DE RATAREA LUI SEFEROVIC, CU BARCELONA: "ÎN 30 DE ANI, DE CÂND SUNT ANTRENOR, NU AM VĂZUT AȘA CEVA!"

United încă depinde de Zidane

Ca atare, șansele ca Zidane să ajungă la PSG sunt destul de scăzute, deși o ofertă financiară importantă din partea formației din Hexagon va fi greu de refuzat. Pe Parc des Princes, Zizou ar avea șansa să îl antreneze pe Mbappe, tehnicianul fiind văzut de conducerea clubului cheia pentru ca vârful să rămână la PSG și să îi spună "nu" Realului. Mbappe a recunoscut că Zidane este idolul său, iar venirea acestuia ar putea să ducă la prelungirea contractului cu fotbalistul de 22 de ani. De altfel, Al Khelaifi îl vrea atât de mult pe fostul antrenor al Realului și pentru acest aspect, nu doar pentru că oferă garanții prin performanțele obținute pe Bernabeu.
Interesant e că Manchester United depinde în continuare de Zidane, chiar dacă oficialii de pe Old Trafford au înțeles că nu au vreo șansă să îl convingă să vină în Premier League. Mauricio Pochettino, antrenorul lui PSG, e principalul vizat de familia Glazer să preia United, dar mutarea va fi posibilă în perioada următoare, doar în măsura în care francezii îi găsesc înlocuitor. Și Zidane e singurul nume aflat pe lista patronilor arabi de la PSG.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10