Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zidane a refuzat și a 3-a ofertă! Primii 3 antrenori vizați de "diavoli" "nu știu nimic" de United

Cristian Mihală

Publicat 22/11/2021 la 07:50 GMT+2

Manchester United e într-o situație grea, după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer. Zinedine Zidane a refuzat din nou să vină pe Old Trafford, la fel ca și Luis Enrique. Ten Hag, antrenorul lui Ajax, susține că nu a avut nicio discuție cu oficialii "diavolilor".

Revealed: what Zidane really thinks about the United job - Euro Papers

Credit imagine: Eurosport

Michael Carrick și Darren Fletcher se vor ocupa de pregătirea partidei cu Villarreal, din Champions League, după ce Solskjaer a fost demis de la cârma lui United. Problema pentru oficialii din Teatrul Viselor e că această soluție de avarie s-ar putea să dureze mult mai mult decât s-ar fi anticipat, în contextul în care niciunul dintre cei doriți pe banca tehnică nu e dispus să vină la Manchester.
Înfrângerea cu Watford i-a fost fatală lui Ole, care a ajuns la 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri din Premier League. Joel Glazer, patronul american al lui United, s-a implicat personal și a transmis că trebuie făcut tot ce e omenește posibil pentru ca Zidane, omul care a adus 3 Ligi ale Campionilor pe Bernabeu, ca antrenor, să fie adus la formația engleză.
Conform The Times, ieri s-a făcut o ofertă de nerefuzat pentru francez, doar că acesta nu poate fi înduplecat. Din câte se pare, lui Zizou i s-a oferit un salariu de peste 20 de milioane de euro/an și garanții că Fede Valverde și Mbappe sau Haaland vor fi semnați în vară.
Doar că fostul antrenor de la Real Madrid a refuzat încă o dată United. Pentru a treia oară, după ce în ultimele două luni primise alte două oferte de a îl înlocui pe Solskjaer. Zidane nu doar că este de părere că Premier League nu i se potrivește, dar are alte două motive pentru care nu vrea să audă de United: nu știe deloc engleza, ceea ce ar fi o mare problemă în comunicarea cu fotbaliștii, iar soția sa nu dorește să se stabilească în Manchester, simțindu-se excelent în Franța.
Nu în ultimul rând, Zizou preferă naționala Hexagonului, unde va ajunge, probabil, după Mondial și nu are încredere că United se poate lupta, pe termen scurt și mediu, cu cele 3 echipe care par să fie cu o clasă deasupra tuturor: Liverpool, City și Chelsea.
CITEȘTE ȘI:

Luis Enrique râde de posibilitatea de a deveni antrenor al lui United

Conștient că Zidane e imposibil de adus, Ronaldo le-a propus șefilor de pe Old Trafford să îl contacteze pe Luis Enrique, selecționerul Spaniei.
Sky Sports susține că CR7 e impresionat de metodele lui Luis Enrique, antrenor care la rândul său a dus-o pe Barcelona spre trofeul UCL. Lusitanul are mulți prieteni spanioli care au lucrat cu ibericul, iar toate impresiile culese sunt excelente.
Contactat ieri de presa iberică, Luis Enrique a negat că ar avea vreun contact cu oficialii de pe Old Trafford și a dat garanții că va rămâne la timona "Furiei Roja" până după Mondialul din Qatar.
"E ziua păcălelilor azi?", a spus tehnicianul care a adus Champions League pe Nou Camp acum 6 ani.
Erik Ten Hag e al treilea antrenor de pe lista lui United, dar nici acesta nu pare dispus să vină pe locul lăsat vacant de Solskjaer. Deși, față de Zidane și Luis Enrique, antrenorul lui Ajax nu a fost la fel de vehement în negarea unei viitoare înțelegeri cu United.
"Mă concentrez pe ce am de făcut la Ajax, restul sunt doar chestii menite să distragă". Întrebat dacă poate da asigurări că va rămâne pe banca "lăncierilor" până la finalul sezonului, tehnicianul olandez a spus: "E o întrebare ciudată. Nu știu nimic despre United, așa că nu mă pot gândi la această variantă".
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo