Tehnicianul norvegian a fost demis azi, clubul din Manchester confirmând despărțirea. Problema pentru gruparea din "Teatrul Viselor" e că, în acest moment, nu există un favorit clar pentru locul lăsat vacant de Ole.
Carrick și Fletcher au fost numiți interimari, dar e nevoie de un antrenor de valoare, cu experiență, altfel șansele să mai prindă locul 4 vor fi compromise în totalitate. Dacă United nu va juca în Champions League sezonul viitor, dezastrul ar fi total, atât din punct de vedere sportiv, cât și economic.
Cristiano Ronaldo, jucătorul cu cea mai grea voce din vestiar, le-a transmis deja celor din conducerea lui United pe cine vede înlocuitorul ideal pentru Solskjaer. Surprinzător, nu este vorba de Zidane, antrenorul care l-a dus spre 3 Ligi ale Campionilor, ci de Luis Enrique, fostul antrenor al rivalei, Barcelona.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo ar putea fi anunțat pe 7 iulie! Ce club insistă pentru transferul lui Cristiano
30/06/2022 LA 14:03
Sky Sports susține că CR7 e impresionat de metodele lui Luis Enrique, antrenor care la rândul său a dus-o pe Barcelona spre trofeul UCL. Lusitanul are mulți prieteni spanioli care au lucrat cu ibericul, iar toate impresiile culese sunt excelente.
Problema e că Luis Enrique va fi complicat de adus, în contextul în care a calificat-o pe Spania la Mondial, făcând în același timp schimbul de generații. Tehnicianul a fost întrebat după preliminarii dacă se gândește să preia o echipă de club și a promis că nu va pleca de la națională înainte de turneul final din Qatar. Totuși, sursa citată notează că Ronaldo e convins că Luis Enrique poate fi înduplecat cu un salariu pe măsură și un proiect pe termen lung. Spania nu va fi printre protagonistele Mondialului, în mod normal, astfel că antrenorului nu îi va fi atât de greu să se despartă de națională.
CITEȘTE ȘI:
UN JUCĂTOR VREA SĂ PLECE DE LA UNITED DIN CAUZA LUI RONALDO! BARCELONA E PE URMELE LUI

Joel Glazer îl vrea neapărat pe Zinedine Zidane

Ronaldo ar putea totuși să lucreze cu Zidane, un antrenor pe care îl apreciază, dar care părea imposibil de adus. Totuși, The Times anunță azi că patronul Joel Glazer s-a implicat personal în aducerea francezului.
Concret, lui Zizou i se oferă un salariu de peste 20 de milioane de euro/an pentru a prelua United și i se garantează aducerea a doi jucători de mare valoare, care să ajute în micșorarea diferenței de valoare față de Liverpool, City sau Chelsea. Este vorba de Mbappe sau Haaland, pentru atac (în funcție de cum vor decurge negocierile, va fi ales unul dintra atacanți) și de Fede Valverde. Mijlocașul de 23 de ani de la Real Madrid a fost unul dintre favoriții lui Zizou pe Bernabeu, iar United e dispusă să îi plătească lui Perez 70 de milioane de euro pentru jucător.
Problema lui United e că Zidane a refuzat deja două propuneri de a veni pe Old Trafford, în ultimele luni, dorind se pare să conducă naționala Franței, după Mondialul din Qatar (când contractul lui Deschamps cu Federația va înceta).
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Bundesliga
Bayern neagă zvonurile privind posibilul transfer al lui Ronaldo la Munchen în locul lui Lewandowski
25/06/2022 LA 19:29
Bundesliga
Ce lovitură plănuiește Bayern! Campioana Germaniei îl vrea pe Ronaldo în locul lui Lewandowski
24/06/2022 LA 08:03