Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum sunt tratați tricolorii la Tokyo. Marian Drăgulescu a prezentat micul dejun la Jocurile Olimpice

Alex Masgras

Publicat 20/07/2021 la 16:55 GMT+3

Ajuns la Tokyo, Marian Drăgulescu a postat un filmuleț pe pagina sa de Facebook unde le arată urmăritorilor săi locul în care sportivii mănâncă și felurile de mâncare pe care aceștia le au la dispoziție.

Marian Dragulescu

Credit imagine: AFP

Ediția de la Tokyo din acest an reprezintă cea de a cincea prezență a lui Marian Drăgulescu la Jocurile Olimpice. Sportivul român le-a prezentat urmăritorilor săi de pe Facebook un filmuleț în care le arată locul în care sportivii care participă la Olimpiadă iau masa și felurile de mâncare pe care le au la dispoziție.

Marian Drăgulescu, a cincea prezență la Jocurile Olimpice

Ajuns la 40 de ani, Marian Drăgulescu va participa pentru a cincea oară în cariera sa la Jocurile Olimpice, după ce a mai participat și în 2000, 2004, 2008 și 2016. Acesta are în palmares trei medalii olimpice, una de argint și două de bronz, toate câștigate la ediția de la Atena din 2004. Fără medalie de aur, acesta speră să își îndeplinească visul la ediția din acest an: "Dintotdeauna mi-am dorit să câștig medalia de aur, este singura medalie din palmares care îmi lipsește. Am fost foarte aproape în 2004, am fost și favorit în 2008, atât la sol, cât și la sărituri, dar în continuare visul meu este viu, speranța moare ultima. Lupta va fi cu mine însumi, nu mă interesează de ceilalți concurenți. Fiecare competiție își are povestea și istoria ei. Am fost și favorit și am greșit, sau au fost anumite competiții unde nu am fost favorit și am câștigat", a declarat acesta înainte de plecarea la Tokyo.
picture

#OlympicTalks Marian Drăgulescu - visul olimpic la 40 de ani, la a 5-a ediție a Jocurilor Olimpice

Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrată digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo