În ciuda durerilor, Larisa Iordache a obținut o notă care ar putea s-o trimită în finala de la bârnă: 14,133. A fost a treia notă din concurs, doar Chenchen Guan și Xijing Tang fiind peste româncă. În mod normal, nota ar trebui să-i asigure româncei calificarea în finală.
Larisa Iordache a aterizat nefericit și a suferit dureri teribile la picior, ea punându-și ulterior gheață la gleznă pentru a ameliora durerea. Cu toate acestea, Larisa a obținut un punctaj de 14.333, al treilea din concurs. Doar Chenchen Guan și Xijing Tang au obținut mai mult.
Cel mai probabil, această notă îi va asigura Larisei calificarea în finala de la bârnă.
Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Gimnastică: Top 5 cele mai spectaculoase exerciții de la Tokyo
11/08/2021 LA 13:46
Maria Holbură a obținut nota 12,700 în calificări.

Jocurile Olimpice: Larisa Iordache, ca și calificată în finala la bârnă! Emoții mari la aterizare

Jocurile Olimpice: Larisa Iordache participă doar la proba de bârnă

Larisa Iordache a decis să participe doar în competiția de la bârnă, aparatul ei favorit, la care speră să câștige o medalie.
Decizia Larisei vine ca urmare a problemelor medicale care o frământă în continuare, iar anunțul a fost făcut prin intermediul Federației Române de Gimanstică.
"Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament și în sala de competiții, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniștită când mă voi prezenta în fața arbitrelor!", a declarat Larisa conform unei postări pe pagina de Facebook a FRG.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
Larisa Iordache a oferit noi detalii despre starea gleznei: “Sper din suflet să-mi revin uşor-uşor”
06/08/2021 LA 15:18
Tokyo 2020
Larisa Iordache și-a luat rămas bun de la Tokyo: "Plec de aici cu lacrimi în ochi!"
05/08/2021 LA 12:23