Larisa Iordache, 24 de ani, a scris o filă de istorie a gimnasticii europene în ultimele zile, în Turcia, devenind cea mai medaliată gimnastă a României și a doua cea mai medaliată gimnastă a Europei. la acest nivel. Sportiva legitimată la Dinamo a transmis un mesaj emoționant după ce și-a reluat locul pe podiumul gimnasticii europene, recunoscând că a fost la un pas să renunțe la visul ei.

Mesajul emoționant al Larisei Iordache

Larisa Iordache și-a împărtășit gândurile într-un mesaj încrăcat de emoție postat pe contul de Instagram. Iată ce a scris campioana europeană de la bârnă și sol:
Gimnastică
Larisa Iordache: "Nadia a găsit întotdeauna o vorbă bună când am trecut prin situații grele!"
12/11/2022 LA 09:37
"O poveste lungă spusă în câteva cuvinte...
Pentru că niciodată nu este prea târziu să îți urmezi visul și să visezi la ceea ce îți dorești cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafață. În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși și începusem să cred și eu asta după atâta timp de pauză... cu greu mai speram la o revenire.
Ai nevoie de niște oameni care să creadă în tine. Așa cum au făcut-o antrenorii mei de la bun început. Nu au renunțat niciodată să creadă în mine, să mă susțină exact așa cum am eu nevoie. Și să îmi dăruiască bunătatea și dragostea lor față de gimnastică. Iar pentru toate astea vreau să le mulțumesc! Sunteți cei mai tari. Vă iubesc!
Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puțin bune, dureri și multe altele... dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zâmbetul pe buze. Vă iubesc!
Și nu în ultimul rând vreau să le spun fetelor cu care am făcut o echipă că sunt mândră de ele, chiar dacă medalia de la finala pe echipe nu a fost de culoarea la care noi am sperat. Important este să credeți în voi, să munciți mult și să mergeți mai departe cu multă încredere. Să luptați mereu până la capăt și să faceți cu drag acest sport, care nu este chiar ușor, dar este foarte frumos. Vă iubesc!
Și vă mulțumesc vouă, tuturor! Pentru energia voastră pozitivă, pentru mesajele voastre și cuvintele pe care mi le scrieți. #toteu"
Gimnastică
Campionatul mondial de gimnastică 2022| 4 români s-au calificat în finalele pe aparate de la Mersin
08/10/2022 LA 06:05
Gimnastică
Weekend fabulos pentru România! 2 medalii de aur și 2 de bronz pentru românce, la CE de gimnastică
14/08/2022 LA 12:44