Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marian Drăgulescu va participa pentru a 5-a oară în carieră la Jocurile Olimpice! "Visul meu e viu!"

Irina Aldea

Publicat 13/07/2021 la 23:26 GMT+3

Gimnastul român Marian Drăgulescu, în vârstă de 40 de ani, a declarat că visul său de a cuceri medalie olimpică de aur este încă viu, înaintea celei de-a cincea sa participări la Jocurile Olimpice.

Marian Drăgulescu

Credit imagine: Eurosport

Marian Drăgulescu este un munte de ambiție, care și-a dorit din suflet să meargă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Gimnastul în vârstă de 40 de ani va participa la a cincea ediție a carierei sale la Jocurile Olimpice, o dovadă a perseverenței sale, a motivației și a muncii depuse în tot acest timp.
"Dintotdeauna mi-am dorit să câştig medalia de aur, este singura medalie din palmares care îmi lipseşte. Am fost foarte aproape în 2004, am fost şi favorit în 2008, atât la sol, cât şi la sărituri, dar în continuare visul meu este viu, speranţa moare ultima. Lupta va fi cu mine însumi, nu mă interesează de ceilalţi concurenţi.

Marian Drăgulescu, vis olimpic la 40 de ani

Fiecare competiţie îşi are povestea şi istoria ei. Am fost şi favorit şi am greşit, sau au fost anumite competiţii unde nu am fost favorit şi am câştigat", a declarat Drăgulescu, citat de site-ul Federaţiei Române de Gimnastică. Gimnaștii români care vor merge la Tokyo sunt mai motivați ca niciodată să obțină medalii la cel mai așteptat eveniment sportiv al anului.
picture

#OlympicTalks Marian Drăgulescu - visul olimpic la 40 de ani, la a 5-a ediție a Jocurilor Olimpice

La rândul său, Larisa Iordache a declarat: "Tokyo va fi o provocare pentru mine. Nu mai am nimic de pierdut, sper să fim cu zambetul pe buze după ce vom termina competiţia". "Faptul că nu am şanse la medalii, nu mă descurajează. Mi-am dorit să fiu la Jocurile Olimpice şi o să fie o onoare să concurez pentru România", a spus Maria Holbură.
Drăgulescu are trei medalii la Jocurile Olimpice, toate obţinute în 2004, la Atena, argint la sol, bronz cu echipa şi bronz la sărituri. Larisa Iordache a cucerit şi ea o medalie la Jocurile Olimpice, bronz cu echipa, în 2012, la Londra. Maria Holbură va participa în premieră la Jocurile Olimpice.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrată digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo