Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Multe nu sunt de spus!" Maria Holbură a decis să renunțe la gimnastică după Jocurile Olimpice de la Tokyo

Irina Aldea

Publicat 11/08/2021 la 09:20 GMT+3

Ziua de marți a reprezentat o zi tristă pentru gimnastica românească. Una dintre speranțele acestei discipline și-a anunțat retragerea din gimnastică la doar două zile de la încheierea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Maria Holbură & Larisa Iordache

Credit imagine: facebook

La doar 20 de ani, Maria Holbură a decis să pună punct carierei sale în gimnastică. Maria a pornit pe acest drum la cinci ani, la CSS 1 Constanta, dar s-a încheiat, iată, cu o participare la Jocurile Olimpice, dar și cu decizia dureroasă de a-și lua rămas bun de la disciplina care ne-a adus atâtea bucurii dea lungul timpului.
"Multe nu am de spus. Am decis să pun capăt carierei mele de gimnastă și le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din ea. Sunt foarte mândră de mine și de ceea ce am reușit sa realizez până acum", a transmis Maria Holbură pe contul personal de Instagram, la doar două zile de la încheierea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Maria Holbură a anunțat că se retrage din gimnastică

De curând, Maria și-a împlinit visul de a concura la Jocurile Olimpice, ea participând la evenimentul de la Tokyo. Deși nu s-a calificat în finală, sportiva legitimată la CS Farul rămâne cu bucuria evoluției olimpice, o întrecere la care gimnastica românească a avut numai trei reprezentanți: ea, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu.
În Japonia, Maria s-a clasat pe locul 65 la individual compus, după un concurs fără ratare. "A fost cea mai emoționantă zi din viața mea, pentru ca am reușit sa concurez aici, la Jocurile Olimpice. Poate pentru unii nu înseamnă nimic, dar pentru mine înseamnă totul. Am muncit atâția ani doar pentru a ajunge aici și să mă bucur de concurs", a transmis gimnasta, potrivit lead.ro.
Formată la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa, Maria a fost transferată, de la începutul lui 2016, an în care a făcut trecerea la seniorat, la CS Farul Constanţa. Din 2013, a devenit componentă a lotului de junioare, după care a fost promovată la lotul de senioare al României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo