Simone Biles este cea mai bună gimnastă din lume la ora actuală și una dintre ele mai mari din toate timpurile. Sportiva americană este preferata Nadiei Comăneci, care crede despre atleta din Statele Unite ale Americii că este de neînvins. Marea noastră campioană nu va fi prezentă la Tokyo să urmărească evenimentul de la fața locului din cauza restricțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus.
Chiar dacă va urmări la televizor cel mai așteptat eveniment sportiv al anului, Nadia Comăneci și-a desemnat deja gimnasta preferata, pe Simone Biles. Nadia crede că dacă americanca va fi în aceeași formă care a consacrat-o, nimeni nu-i va putea pune probleme la Tokyo.

Simone Biles, gimnasta preferată a Nadiei Comăneci

Tokyo 2020
A spus STOP! Sportiva care a decis să renunțe la gimnastică după Jocurile Olimpice de la Tokyo
11/08/2021 LA 06:20
"De această dată nu voi merge la Jocuri. Voi rămâne în Statele Unite ale Americii. Voi urmări competiția la televizor. Le doresc sportivilor noștri cât mai multe medalii în Japonia. Să așteptăm întâi calificările. Din acel punct va pleca întrecerea olimpică. Eu îmi doresc finale pentru fetele noastre, dar așa cum spuneam, importante sunt calificările să trecem de ele. Eu cred că dacă Simone Biles merge ca și până acum, nu o poate învinge nimeni la Tokyo", a declarat Nadia Comăneci, pentru ProSport.
Simone Biles a cucerit 4 medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Rio: cu echipa, la individual compus, la sărituri și la sol, luând și o medalie de bronz la bârnă. Ca atare, Simone Biles va fi cu siguranță printre protagonistele care vor produce spectacol la Jocurile Olimpice din această vară.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrată digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
Gimnastică - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
26/07/2021 LA 19:18
Tokyo 2020
9 zile până la #Tokyo | Medalia de aur, ținta lui Drăgulescu: "Accept închisoarea de 2-3 săptămâni"
14/07/2021 LA 09:34