Nume ca Dustin Johnson, Brooks Koepka şi Phil Mickelson au fost atrase de mirajul marilor premii de la LIV Golf şi au renunţat la PGA Tour, care a anunţat luni premii de 428,6 milioane de dolari pentru cele 43 de turnee pe care le organizează, transmite Agerpres.
Fondurile bonus vor totaliza 145 de milioane de dolari, inclusiv 75 de milioane de dolari pentru FedExCup, care va include opt turnee cu invitaţii pe durata sezonului. Campionatul FedEx St. Jude, campionatul BMW şi Tour Championship vor fi cele trei evenimente din cadrul FedExCup Playoffs.

Premii record anunțate în circuitul PGA Tour

Golf
Davidovich Fokina e în marea finală de la Monte Carlo! Spaniolul, meci uriaș cu Grigor Dimitrov
16/04/2022 LA 17:23
Doar 70 de jucători vor obţine un loc la primul eveniment Playoffs, ca urmare a modificării criteriilor de calificare.
Comisarul PGA Tour, Jay Monahan, a declarat că fanii vor fi încântaţi de modificările ce vor surveni: ''Am auzit de la fanii noştri şi sentimentul copleşitor a fost că ei doreau mai multe evenimente, atât pentru sezonul regulat FedExCup, cât şi pentru Playoffs, dar şi pentru consolidarea evenimentelor care implică jucători de top ce concurează de la cap la cap. Fiecare săptămână are propria sa identitate şi propriul scop, iar noi suntem pregătiţi pentru un sezon incitant 2022-23 în timp ce trecem la un sezon calendaristic în 2024, care va include o serie de aspecte competitive noi şi inovatoare în toamnă''.
Golf
Rezumatul meciului dintre Schwartzman și Tsitsipas, din sferturile turneului de la Monte Carlo
16/04/2022 LA 05:06
Golf
ATP Monte Carlo | Rezumatul partidei Zverev - Delbonis, câștigată de german în două seturi
13/04/2022 LA 21:19