28-24 cu Polonia este succesul care ne menține în competiție. Naționala de handbal feminin nu a strălucit până acum la Euro, dar a reușit să treacă de prima fază a grupelor, așa cum a făcut-o de fiecare dată până acum la Euro. Fetele lui Bogdan Burcea au făcut o repriză excelentă cu Polonia, care ne dă speranțe pentru faza următoare.
Meciul de luni este cel care ne-ar putea aduce puncte pentru grupa principală, dar Neagu &co se vor lupta cu principala favorită la câștigarea trofeului european, naționala Norvegiei. Conform regulamentului, punctele acumulate în prima fază a grupelor în fața ultimei clasate nu se conforizează pentru grupa principală.
Handbal
Cristina Neagu, veste excelentă! Când revine la echipa națională a României: "Atunci mă întorc!"
11/08/2021 LA 11:16

Adversarele din grupa principală

România are nevoie de o minune luni seară contra Norvegiei pentru a spera la ceva în Grupa Principală. E clar că va fi foarte greu cu 0 puncte în fața celor trei echipe care vor veni din Grupa C. Olanda este marea favorită a acelei grupe, iar marea supriză ar putea fi Croația, care a debutat, surprinzător, cu o victorie în fața Ungariei. În acest context, formația maghiară păstrează șanse mici de a trece de prima fază a grupelor de la acest Campionat European și România s-ar putea lupta săptămâna viitoare cu Olanda, Croația și Serbia.
https://i.eurosport.com/2020/12/06/2950101.jpg
Handbal
Cristina Neagu ajunge iar pe masa de operații! Anunțul handbalistei după meciul cu Râmnicu Vâlcea
20/05/2021 LA 18:52
Handbal
Cristina Neagu, despre salariul uriaș de la CSM București: "Nu e treaba mea de unde vin banii!"
17/04/2021 LA 08:36