28-24 cu Polonia este succesul care ne menține în competiție. Naționala de handbal feminin nu a strălucit până acum la Euro, dar a reușit să treacă de prima fază a grupelor, așa cum a făcut-o de fiecare dată până acum la Euro. Fetele lui Bogdan Burcea au făcut o repriză excelentă cu Polonia, care ne dă speranțe pentru faza următoare.
Meciul de luni este cel care ne-ar putea aduce puncte pentru grupa principală, dar Neagu &co se vor lupta cu principala favorită la câștigarea trofeului european, naționala Norvegiei. Conform regulamentului, punctele acumulate în prima fază a grupelor în fața ultimei clasate nu se conforizează pentru grupa principală.
Handbal
Prima reacție a Cristinei Neagu după ce și-a prelungit contractul cu CSM București! Ce planuri are
29/12/2021 LA 16:59

Adversarele din grupa principală

România are nevoie de o minune luni seară contra Norvegiei pentru a spera la ceva în Grupa Principală. E clar că va fi foarte greu cu 0 puncte în fața celor trei echipe care vor veni din Grupa C. Olanda este marea favorită a acelei grupe, iar marea supriză ar putea fi Croația, care a debutat, surprinzător, cu o victorie în fața Ungariei. În acest context, formația maghiară păstrează șanse mici de a trece de prima fază a grupelor de la acest Campionat European și România s-ar putea lupta săptămâna viitoare cu Olanda, Croația și Serbia.
https://i.eurosport.com/2020/12/06/2950101.jpg
Handbal
OFICIAL | Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București pe 2 ani! Ce salariu va avea
29/12/2021 LA 08:43
Handbal
Cristina Neagu își prelungește contractul cu CSM București! Ce salariu va încasa handbalista
08/12/2021 LA 16:01