De MARIAN URSESCU
O singură semifinalistă nu se cunoștea la Europeanul de handbal masculin înaintea ultimelor meciuri din grupele principale. Locul se juca între Franța și Islanda, dar la mijloc era Danemarca.
Islanda și-a câștigat lejer disputa cu Muntenegru, 34-24 și aștepta acum ajutorul danezilor. Dacă Franța pierdea, Danemarca și Islanda mergeau împreună în semifinale. Orice alt rezultat, le-ar fi trimis în careul de ași pe Danemarca și Franța.
Campionatul European
Surpriză până la capăt! Suedia a învins Franța și joacă finala cu Spania
28/01/2022 LA 22:03

Reeditarea ultimei finale olimpice

Franța a învins Danemarca în ultima finală olimpică, la Tokyo, 25-23, și era un bun prilej pentru nordici să-și ia revanșa. Surprinzător sau nu, antrenorul Nikolaj Jakobsen i-a menajat la meciul cu ”cocoșii” pe Mikkel Hansen, Mathias Gidsel, Magnus Saugstrup și Jannick Green, primii doi cei mai buni jucători ai nordicilor la acest turneu final.
Chiar și așa Danemarca a fost mereu în față, a condus cu 17-12 la pauză și 24-19 (minutul 44). Ultima dată când nordicii au fost în față a fost în minutul 55, la 28-27. Multe greșeli neforțate, lipsă de atitudine și Franța a întors rezultatul. A câștigat cu 30-29 și a câștigat grupa. Revanșa se lăsa așteptată.

A dorit Danemarca să joace cu Spania?

Islandezii și-au mușcat mâinile de ciudă, probabil, în fața televizorului, dar pe danezi nu ia- interesat. Au vrut campionii mondiali să joace cu Spania, în semifinale, și nu cu Suedia? Vom vedea ce se va întâmpla în semifinalele de vineri, Danemarca-Spania și Franța-Suedia.
Franța, echipa cu bagajele făcute, ar putea acum să le mai facă o ”surpriză” danezilor.
Campionatul European
Spania bate Danemarca și va juca a patra finală consecutivă la Europene!
28/01/2022 LA 19:34
Olympic Games
Franța a învins Egiptul și s-a calificat în a 4-a finală olimpică consecutivă la handbal masculin
05/08/2021 LA 10:49