De ziua națională, cea mai bună handbalistă din lume a ținut să le transmită un mesaj special tutoror românilor, tocmai din Japonia: "La mulți ani, români! La mulți ani, România! Și sper că v-am făcut un cadou frumos de Ziua Națională."
Interul stânga al naționalei se gândește acum la partida următoare, pe care "tricolorele" sunt obligate s-o câștige pentru a spera la calificare:
"Ne așteptam să fie un meci foarte greu. Din punct de vedere psihic era foarte important să ne revenim. Nu e ușor să treci peste un meci ca cel cu Spania. Ieri, Senegal a jucat foarte bine cu Muntenegru. Sunt fericită că am câștigat un meci de luptă. Destul de rar am pierdut de Ziua Națională a României și sunt foarte bucuroasă Nu contează cele 13 goluri, contează că am învins azi. Eu voi da tot ce am mai bun atâta timp cât sunt pe teren. Momentan îmi lipsește pregătirea, dar mă bucur că am putut să le ajut pe fete. Pentru noi important e să câștigăm următorul meci.”, a declarat Cristina Neagu la finalul jocului.
Handbal
Prima reacție a Cristinei Neagu după ce și-a prelungit contractul cu CSM București! Ce planuri are
29/12/2021 LA 16:59
România a învins naționala din Senegal (scor 29-24), iar acum se pregătește pentru partida cu Kazakhstan, programată marți, de la ora 12:00. "Tricolorele" se află pe locul patru în grupa C, la egalitate de puncte cu Ungaria.
Handbal
OFICIAL | Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București pe 2 ani! Ce salariu va avea
29/12/2021 LA 08:43
Handbal
Cristina Neagu își prelungește contractul cu CSM București! Ce salariu va încasa handbalista
08/12/2021 LA 16:01