De ziua națională, cea mai bună handbalistă din lume a ținut să le transmită un mesaj special tutoror românilor, tocmai din Japonia: "La mulți ani, români! La mulți ani, România! Și sper că v-am făcut un cadou frumos de Ziua Națională."
Interul stânga al naționalei se gândește acum la partida următoare, pe care "tricolorele" sunt obligate s-o câștige pentru a spera la calificare:
"Ne așteptam să fie un meci foarte greu. Din punct de vedere psihic era foarte important să ne revenim. Nu e ușor să treci peste un meci ca cel cu Spania. Ieri, Senegal a jucat foarte bine cu Muntenegru. Sunt fericită că am câștigat un meci de luptă. Destul de rar am pierdut de Ziua Națională a României și sunt foarte bucuroasă Nu contează cele 13 goluri, contează că am învins azi. Eu voi da tot ce am mai bun atâta timp cât sunt pe teren. Momentan îmi lipsește pregătirea, dar mă bucur că am putut să le ajut pe fete. Pentru noi important e să câștigăm următorul meci.”, a declarat Cristina Neagu la finalul jocului.
Handbal
Cristina Neagu, veste excelentă! Când revine la echipa națională a României: "Atunci mă întorc!"
11/08/2021 LA 11:16
România a învins naționala din Senegal (scor 29-24), iar acum se pregătește pentru partida cu Kazakhstan, programată marți, de la ora 12:00. "Tricolorele" se află pe locul patru în grupa C, la egalitate de puncte cu Ungaria.
Handbal
Cristina Neagu ajunge iar pe masa de operații! Anunțul handbalistei după meciul cu Râmnicu Vâlcea
20/05/2021 LA 18:52
Handbal
Cristina Neagu, despre salariul uriaș de la CSM București: "Nu e treaba mea de unde vin banii!"
17/04/2021 LA 08:36