Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Norvegia, demolată de Spania la Campionatul Mondial de Handbal! Ibericele, finală cu Olanda

Irina Aldea

Actualizat 13/12/2019 la 15:07 GMT+2

Norvegia a fost învinsă clar în a doua semifinală a Campionatului Mondial din Japonia, iar Spania este cea de-a doua finalistă!

Spania

Credit imagine: Getty Images

Spania este a doua echipă calificată în finala Campionatului Mondial de Handbal feminin din Japonia, după ce a învins la o diferență de șase goluri prima reprezentativă a Norvegiei, scor 28-22. Spania lupta în finală pentru supremație cu Olanda.
După ce la pauză era 13-13, Spania a turat la maxim motoarele în partea a doua și s-a calificat în finala Campionatului Mondial din Japonia. Chiar dacă norvegiencele au încercat să ofere un răspuns pe măsură, ibericele au contracarat orice atac al adversarelor.

Olanda vs. Spania în finala CM

Alexandrina Cabral a fost cea mai bună marcatoare a partidei, cu șapte goluri. Pe locul doi este iberica Almudena Rodriguez, cu șase reușite. Astfel, duminică vor juca pentru medalia de bronz învinsele Rusia şi Norvegia, iar pentru trofeul mondial Olanda şi Spania. România s-a clasat pe locul 12 la Campionatul Mondial. Obiectivul tricolorelor era clasarea în primele opt.
Duminică vor avea loc finalele pentru medalii, iar învinsa din finala pentru medalia de bronz, Rusia sau Norvegia, va fi adversara României la turneul preolimpic din luna martie. Celelalte adversare sunt Coreea de Nord şi Muntenegru. Turneele preolimpice vor avea loc între 19-22 martie 2020, iar primele două clasate la fiecare din cele trei turnee se vor califica la Jocurile Olimpice din 2020.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo