Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rusia a câștigat bronzul la Mondial! Cum arată grupa completă a României, la turneul preolimpic

Cosmin Cioboata

Actualizat 15/12/2019 la 12:09 GMT+2

Rusia a câștigat finala mică a Campionatului Mondial din Japonia, împotriva Norvegiei, scor 33-28. În urma rezultatului de astăzi, România și-a aflat a patra adversară din grupele turneului preolimpic: Norvegia.

romania handbal

Credit imagine: Eurosport

Celelalte două naționale cu care "tricolorele" se vor lupta pentru un loc la Jocurile Olimpice din 2020 sunt Muntenegru și Coreea de Nord. Turneul preolimpic va avea loc în perioada 19-22 martie, iar primele două clasate se vor califica la Olimpiadă.
Naționala Norvegiei s-a luptat din greu pentru medalia de bronz, dar jucătoarele Rusiei au fost de neoprit și s-au impus la 5 goluri. Vyakhireva a fost cea mai bună marcatoare a Rusiei, cu 7 goluri. De cealaltă parte, Arntzen și Oftedal au reușit o partidă fantastică și au marcat tot de 7 ori fiecare, dar n-a fost îndeajuns pentru ca nordicele să se impună pe tabelă.
norway handbal ro

Spania - Olanda, finala mare a Mondialului

Spania și Olanda se vor lupta în finala mare, astăzi de la ora 13:30, pentru titlul de campioană mondială. Pe drumul către ultimul act al turneului. Pe drumul spre finală, Spania a trecut în grupa principală de Japonia, Muntenegru, România, iar în semifinale de Norvegia. În cealaltă tabără, Olanda le-a învins pe Coreea de Sud, Norvegia, Serbia (în grupă) și Rusia (în semifinale)
România a încheiat pe ultimul loc grupa principală din Japonia, cu 0 puncte acumulate. În grupa de calificare, naționala pregătită de Tomas Ryde a obținut 3 victorii, împotriva celor din Senegal, Kazahstan și Ungaria.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo