Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristina Neagu, noi informații despre starea ei înainte de meciul cu Danemarca! "Fac eforturi mari"

Bianca Dumitru

Publicat 05/12/2023 la 13:51 GMT+2

România o va înfrunta în această seară pe Danemarca, în ultimul meci din grupa E de la Campionatul Mondial din 2023. Înaintea partidei, Cristina Neagu a vorbit despre care este starea ei și despre cum le simte pe coechipiere după primele două victorii.

Cristina Neagu

Credit imagine: Getty Images

România va juca în această seară, de la ora 21:30, ultimul meci din grupa E de la Campionatul Mondial din 2023. "Tricolorele" vor înfrunta Danemarca, cel mai dificil adversar din această fază a competiției, o echipă cu pretenții la medalii.
Înaintea partidei care are o miză importantă cu privire la punctele cu care cele două formații vor face pasul spre grupele principale, Cristina Neagu a vorbit despre care este starea ei.
Sportiva, care nu a putut juca în meciurile cu Chile și Serbia din cauza unei accidentări, a declarat că se simte mai bine și că "putem spera" să o vedem pe teren în meciurile din grupele principale.
"Mă simt mai bine, în fiecare zi mă simt mai bine. Ultima oară am intrat în sală cu echipa, am avut niște șuturi. Deocamdată nu știu exact care este situația mea. Încerc de la zi la zi să fac mai mult. Am nevoie măcar de un antrenament full cu echipa pentru a intra la joc.
(N.r. Cât de mult vrei să joci?) Foarte mult, am făcut eforturi foarte mari în ultimele trei săptămâni pentru a fi aici, pentru a mă recupera. Îmi doresc să intru, să ajut echipa.
Nu este cea mai fericită situație pentru mine având în vedere că nu m-am antrenat de trei săptămâni... handbal mă refer. Dacă va fi și voi putea să intru în teren, voi da totul să ajut echipa", a spus Cristina Neagu, potrivit Fanatik.
Citește și:

Jucătoarele României, motivate să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Handbalista de 35 de ani a fost întrebată și cum simte grupul, vorbind despre importanța primelor victorii de la Campionatul Mondial. Neagu a amintit și de cât de mult își doresc "tricolorele" să se califice la Jocurile Olimpice de anul viitor.
"Când câștigi primele două meciuri de la Campionatul Mondial este normal să ai încredere. Dar trebuie să fim conștienți că ne așteaptă meciuri foarte grele, poate mult mai grele decât primele două pe care le-am avut la acest Campionat Mondial. Avem o atmosferă bună, echipa este ok, suntem pozitive și sperăm la cât mai multe puncte în continuare.
Cu siguranță, este ultimul Campionat Mondial (n.r. pentru ea) și dacă totul va merge bine și ne vom califica la Jocurile Olimpice, ar fi o încoronare a performanțelor la nivelul echipei naționale. Ar fi extraordinar să ne calificăm la Jocurile Olimpice.
Cred că cel mai important ar fi să fim cu picioarele pe pământ, să luăm meci cu meci. Deocamdată nu este nimic câștigat, suntem în Main Round, cu două puncte. Mai este mult până departe.
Clar, ne dorim acest lucru (n.r. calificarea la turneul preolimpic), pentru asta muncim în fiecare zi, încercăm la fiecare meci să luăm puncte, dar deocamdată este cel mai important să ne gândim la următorul meci", a adăugat Neagu.
Ultimul meci din grupa E de la Campionatul Mondial, România - Danemarca, este programat în această seară, de la ora 21:30, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo