Cristina Neagu a oferit de curând un interviu amplu în care a abordat și tema salariului pe care îl încasează lunar de la CSM București, salariu care a provocat tot felul de discuții în spațiul public, unii chiar afirmând că evoluțiile din ultima perioadă ale Cristinei Neagu nu justifică banii proveniți din fondurile Primăriei Capitalei.
De patru ori desemnată cea mai bună handbalistă din lume, Cristina Neagu, căpitan al naționalei României, care tocmai a ratat calificarea la JO 2021 de la Tokyo, spune că, în opinia sa, merită fiecare euro pe care îl câștigă prin evoluțiile pe care le are pentru CSM București și menționează că nu este treaba ei să explice de unde vin banii clubului.

Interviu eveniment cu Cristina Neagu. Ce a declarat despre viitorul ei la națională

Campionatul European (W)
Cristina Neagu l-a contrat pe președintele FRH pe tema arbitrajelor: "Întrebați-l mai multe!"
17/11/2022 LA 19:28

Cristina Neagu, deranjată de discuțiile privind salariul pe care-l încasează la CSM București

"Ştiu că există această discuţie, se vorbeşte despre salariul meu. M-a deranjat lucrul ăsta la început. A fost o chestiune destul de stresantă. Nu e neapărat treaba mea de unde vin banii clubului. Eu am semnat pe un salariu, prin ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro din acel salariu. Asta e datoria mea. Să joc pentru echipă, nu să ştiu de unde vin banii. Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici. Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de salariul meu. Şi celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici", a spus Cristina într-un interviu pentru BRD.
Cristina Neagu ar primi lunar suma de 17.500 de euro potrivit informaţiilor apărute în spaţiul public în ultima perioadă.Întrebată care este viitorul său la echipa bucureșteană, Neagu spune că va mai juca încă un an aici și apoi poate va accepta o altă ofertă din străinătate: "Voi juca la CSM încă un an, apoi o să vedem. În funcţie de cum mă simt, de rezultate… Toate lucrurile astea contează. Aş vrea să văd că avem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, o echipă care se bate pentru toate trofeele. Trebuie să ştii că mergi în direcţia bună". În privința naționalei României, Cristina a spus că ia în calcul să ia o pauză.
Campionatul European (W)
Cristina Neagu, discurs manifest la adresa arbitrajului de la Euro. Ce a spus românca după eliminare
16/11/2022 LA 17:32
Campionatul European (W)
Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istoria Europenelor! Recordul uluitor stabilit la EURO
15/11/2022 LA 20:13