28-24 cu Polonia este succesul care ne menține în competiție. Naționala de handbal feminin nu a strălucit până acum la Euro, dar a reușit să treacă de prima fază a grupelor, așa cum a făcut-o de fiecare dată până acum la Euro. Fetele lui Bogdan Burcea au făcut o repriză excelentă cu Polonia, care ne dă speranțe pentru faza următoare.
Meciul de luni este cel care ne-ar putea aduce puncte pentru grupa principală, dar Neagu &co se vor lupta cu principala favorită la câștigarea trofeului european, naționala Norvegiei. Conform regulamentului, punctele acumulate în prima fază a grupelor în fața ultimei clasate nu se conforizează pentru grupa principală.
Handbal
Cristina Neagu, "regină" în Liga Campionilor! E pe locul 1 în topul marcatoarelor
03/04/2021 LA 17:31

Adversarele din grupa principală

România are nevoie de o minune luni seară contra Norvegiei pentru a spera la ceva în Grupa Principală. E clar că va fi foarte greu cu 0 puncte în fața celor trei echipe care vor veni din Grupa C. Olanda este marea favorită a acelei grupe, iar marea supriză ar putea fi Croația, care a debutat, surprinzător, cu o victorie în fața Ungariei. În acest context, formația maghiară păstrează șanse mici de a trece de prima fază a grupelor de la acest Campionat European și România s-ar putea lupta săptămâna viitoare cu Olanda, Croația și Serbia.
https://i.eurosport.com/2020/12/06/2950101.jpg
Handbal
"Nimic nu mai contează!" Cristina Neagu, prima reacție după ratarea calificării la Jocurile Olimpice
23/03/2021 LA 13:24
Olympic Qualification Tournament
Norvegia - România 29-24. Tricolorele, "condamnate" să bată Muntenegru duminică
20/03/2021 LA 11:41