28-24 cu Polonia este succesul care ne menține în competiție. Naționala de handbal feminin nu a strălucit până acum la Euro, dar a reușit să treacă de prima fază a grupelor, așa cum a făcut-o de fiecare dată până acum la Euro. Fetele lui Bogdan Burcea au făcut o repriză excelentă cu Polonia, care ne dă speranțe pentru faza următoare.

Meciul de luni este cel care ne-ar putea aduce puncte pentru grupa principală, dar Neagu &co se vor lupta cu principala favorită la câștigarea trofeului european, naționala Norvegiei. Conform regulamentului, punctele acumulate în prima fază a grupelor în fața ultimei clasate nu se conforizează pentru grupa principală.

Handbal
Cristina Neagu, săgeți către colegele din naționala României: "N-au realizat nimic, capul în pământ"
16/12/2020 LA 12:53

Adversarele din grupa principală

România are nevoie de o minune luni seară contra Norvegiei pentru a spera la ceva în Grupa Principală. E clar că va fi foarte greu cu 0 puncte în fața celor trei echipe care vor veni din Grupa C. Olanda este marea favorită a acelei grupe, iar marea supriză ar putea fi Croația, care a debutat, surprinzător, cu o victorie în fața Ungariei. În acest context, formația maghiară păstrează șanse mici de a trece de prima fază a grupelor de la acest Campionat European și România s-ar putea lupta săptămâna viitoare cu Olanda, Croația și Serbia.

https://i.eurosport.com/2020/12/06/2950101.jpg
Handbal
Cristina Neagu, discurs sincer după eșecul României la CE de Handbal: "Mi-e greu la fiecare meci"
12/12/2020 LA 15:04
Handbal
Campionatul European de handbal feminin 2020 | România se va lupta cu principala favorită
01/12/2020 LA 12:11