De MARIAN URSESCU
Costică Buceschi și-a reziliat contractul cu campioana Turciei, Kastamonu Belediyesi, după numai șase luni de zile. Cu Kastamonu, antrenorul român a câștigat în vară, Supercupa Turciei. Apoi, în campionat, în 10 meciuri disputate, a câștigat 9 și a pierdut unul singur.
Problemele au venit în Liga Campionilor, acolo unde Kastamonu, o echipă nouă, care a primit un wild-card din partea Federației Europene de Handbal, nu a putut sățină ritmul cu celelalte competitoare. A pierdut toate cele 10 partide.
Handbal
CSM București a câștigat Cupa României, a 5-a din vitrina clubului
IERI LA 15:36

Probleme financiare la Kastamonu

Au fost și probleme financiare la echipă, lucru care a dus pe parcurs la plecarea a trei jucătoare de bază: Nina Zulic, venităîn România, la Gloria Bistrița, Ruth Francisco și Sara Kovarova.
”Locul 8 după 10 meciuri din Champions League nu a fost suficient pentru antrenorul român Costică Buceschi pentru a-și păstra locul la Kastamonu Belediyesi”, a scris portalul turcesc hetbolhaber.net.
EXCLUSIV. ADI VASILE RĂMÂNE SELECȚIONERUL NAȚIONALEI FEMININE DE HANDBAL! ULUITOR DE LA CINE A PRIMIT VOTURI ANTRENORUL
Turcii au găsit și înlocuitor. Este vorba de Hakan Günal, cel care a mai fost antrenorul echipei în trecut. Cu el, Kastamonu a câștigat campionatul în 2017, 2018 și 2019 și a ajuns în semifinalele Cupei EHF în 2018.

Va prelua imediat Gloria Buzău?

Costică Buceschi (51 de ani) a antrenat în România pe Minaur Baia Mare, Dunărea Brăila, Corona Brașov și a fost secundul echipei naționale a României.
Cele mai bune rezultate le-a avut la Baia Mare, echipă cu care a câștigat titlul în 2014, și medaliile de argint în România în 2013, 2017 și 2021. A câștigat și Cupa României, tot cu formația maramureșeană, în 2013 și 2014.
Buceschi ar putea pregăti acum a patra formație din România, e vorba de Gloria Buzău. Buzăul s-a despărțit recent de antrenorul Aurelian Roșca, iar formația a fost pregătită pentru două etape de secundul Romeo Ilie. În discuție cu Gloria Buzău se mai află și Adrian Chiruț, fost antrenor la CSU Suceava, în campionatul masculin.
DINAMO, UN NOU TRANSFER DE MARCĂ LA HANDBAL! ANDRII AKIMENKO VINE ÎN ȘTEFAN CEL MARE
Handbal
Minaur Baia Mare a pierdut prima bătălie cu Naerbo în finala EHF European Cup
21/05/2022 LA 16:55
Handbal
Thriller la Mioveni. Vâlcea a avut nevoie de 80 de minute pentru a trece de Rapid în Cupa României!
21/05/2022 LA 15:44