Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum s-au încheiat primele manșe din play-off-ul Ligii Campionilor la handbal feminin

Andrei Nicolae

Actualizat 27/03/2022 la 19:20 GMT+3

Krim Ljubljana și Metz Handball sunt aproape calificate în fazele superioare, după victorii clare în acest weekend. Suspansul este însă maxim în "dubla" Odense – Brest Bretagne.

Ana Gros

Credit imagine: Getty Images

Handbalul feminin din Europa a propus pentru finalul acestei săptămâni primele jocuri eliminatorii ale sezonului din Liga Campionilor, manșa tur din play-off. Nu s-au înregistrat surprize. Puțin ieșit din comun a fost doar rezultatul la partida Krim Ljubljana – Ferencvaros (33-26), având în vedere că formația maghiară a avut rezultate mai bune în faza grupelor.
Ana Gros a avut o revenire en-fanfare la Ljubljana, după transferul de la CSKA Moscova, reușind să marcheze nu mai puțin de 13 goluri. Pe rezultatul jocului Krim – FTC și-a pus amprenta și portarul gazdelor, Jovana Risovic, care a adunat 17 parade și a terminat cu o eficiență de 41%.
Krim este favorită acum la calificarea în sferturile de finală, unde nu a mai fost din 2013. Manșa retur este peste o săptămână, în Budapesta.

Play-off Liga Campionilor: Metz este aproape de o calificare directă în Final Four

Dacă reprezentanta Ungariei mai are încă o mică speranță pentru retur, Dortmund și-a luat adio că ar putea elimina Metz. Formația franceză s-a impus în Germania cu 30-22, iar returul pare a fi o simplă formalitate. De reținut faptul că învingătoarea din această confruntare se califică direct în Final Four. Sfertul de finală cu Rostov Don nu mai are loc, echipa rusă fiind exclusă din Liga Campionilor, ca urmare a războiului din Ucraina.
A doua echipă din Franța, Brest Bretagne, este aproape de o calificare în sferurile de finală, după ce a obținut un rezultat strâns la Odense, scor 24-25.
CSM București este deja calificată în sferturile de finală, după ce adversara din play-off, CSKA Moscova, a fost exclusă din competiție. Campioana României va înfrunta Team Esbjerg pentru un loc în Final Four. Echipa daneză s-a calificat direct în sferturile de finală, pe baza performanțelor din grupă, alături de Vipers și Gyor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo