Handbalul feminin din Europa a propus pentru finalul acestei săptămâni primele jocuri eliminatorii ale sezonului din Liga Campionilor, manșa tur din play-off. Nu s-au înregistrat surprize. Puțin ieșit din comun a fost doar rezultatul la partida Krim Ljubljana – Ferencvaros (33-26), având în vedere că formația maghiară a avut rezultate mai bune în faza grupelor.
Ana Gros a avut o revenire en-fanfare la Ljubljana, după transferul de la CSKA Moscova, reușind să marcheze nu mai puțin de 13 goluri. Pe rezultatul jocului Krim – FTC și-a pus amprenta și portarul gazdelor, Jovana Risovic, care a adunat 17 parade și a terminat cu o eficiență de 41%.
Liga Campionilor
De ce nu poate CSM București să concureze cu Gyor. Lista incredibilă de jucătoare din ultimii 4 ani
09/05/2022 LA 12:20
Krim este favorită acum la calificarea în sferturile de finală, unde nu a mai fost din 2013. Manșa retur este peste o săptămână, în Budapesta.

Play-off Liga Campionilor: Metz este aproape de o calificare directă în Final Four

Dacă reprezentanta Ungariei mai are încă o mică speranță pentru retur, Dortmund și-a luat adio că ar putea elimina Metz. Formația franceză s-a impus în Germania cu 30-22, iar returul pare a fi o simplă formalitate. De reținut faptul că învingătoarea din această confruntare se califică direct în Final Four. Sfertul de finală cu Rostov Don nu mai are loc, echipa rusă fiind exclusă din Liga Campionilor, ca urmare a războiului din Ucraina.
A doua echipă din Franța, Brest Bretagne, este aproape de o calificare în sferurile de finală, după ce a obținut un rezultat strâns la Odense, scor 24-25.
CSM București este deja calificată în sferturile de finală, după ce adversara din play-off, CSKA Moscova, a fost exclusă din competiție. Campioana României va înfrunta Team Esbjerg pentru un loc în Final Four. Echipa daneză s-a calificat direct în sferturile de finală, pe baza performanțelor din grupă, alături de Vipers și Gyor.
Liga Campionilor
Tadici: "CSM București poate recupera 2 goluri cu Esbjerg. Eu sper să fie vreo 4-5 goluri la final"
06/05/2022 LA 10:53
Liga Campionilor
CSM București, în fața meciului sezonului. Moment special la disputa cu Esbjerg din Liga Campionilor
29/04/2022 LA 12:14