În urma escaladării conflictului dintre Ucraina și Rusia, Comitetul Executiv al Federației Europene de Handbal a luat vineri câteva decizii.
Pentru competițiile organizate de Federația Europeană de Handbal, echipele și reprezentativele naționale din Rusia și Ucraina vor fi obligate să joace meciurile de pe teren propriu în locații neutre, până la o nouă decizie a forului continental.

Returul dintre CSKA Moscova și CSM București se va desfășura pe teren neutru, până la noi decizii ale EHF

Liga Campionilor
De ce nu poate CSM București să concureze cu Gyor. Lista incredibilă de jucătoare din ultimii 4 ani
09/05/2022 LA 12:20
În această decizie se încadrează și partida dintre CSKA Moscova și CSM București, din play-off-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, programată pentru data de 2 aprilie, în Rusia. Formația pregătită de Florentin Pera va fi obligată să joace manșa retur în afara Rusiei.
EHF a anunțat azi și alte decizii. Pentru a proteja integritatea competiției și pentru a asigura siguranța echipelor, jucătoarelor și oficialilor, partidele dintre Polonia și Rusia, programate pentru 3 și 6 martie în cadrul preliminariilor feminine de calificare la EHF EURO 2022, vor fi amânate. De asemenea, jocurile dintre Cehia și Ucraina, programate pentru 4 și 5 martie, vor fi și ele amânate.
Play-off-ul Campionatului Mondial masculin - faza 1 de calificare - dintre Finlanda și Ucraina, programat pentru 16 și 20 martie, se va disputa în dublă manșă în Finlanda.
EHF continuă să monitorizeze îndeaproape situația din Ucraina, pentru a evalua posibila necesitate a unor decizii ulterioare.
Liga Campionilor
Tadici: "CSM București poate recupera 2 goluri cu Esbjerg. Eu sper să fie vreo 4-5 goluri la final"
06/05/2022 LA 10:53
Liga Campionilor
CSM București, în fața meciului sezonului. Moment special la disputa cu Esbjerg din Liga Campionilor
29/04/2022 LA 12:14