Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizia luată de EHF care privește în mod direct CSM București

Andrei Nicolae

Publicat 25/02/2022 la 16:09 GMT+2

Partida retur dintre CSM București și CSKA Moscova, în play-off-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, programată în mod normal pe 2 aprilie în Rusia, ar urma să se desfășoare pe teren neutru.

CSM București - Rostov-Don, amânat din cauza cazurilor de covid în rândul lotului antrenat de Adi Vasile

Credit imagine: facebook

În urma escaladării conflictului dintre Ucraina și Rusia, Comitetul Executiv al Federației Europene de Handbal a luat vineri câteva decizii.
Pentru competițiile organizate de Federația Europeană de Handbal, echipele și reprezentativele naționale din Rusia și Ucraina vor fi obligate să joace meciurile de pe teren propriu în locații neutre, până la o nouă decizie a forului continental.

Returul dintre CSKA Moscova și CSM București se va desfășura pe teren neutru, până la noi decizii ale EHF

În această decizie se încadrează și partida dintre CSKA Moscova și CSM București, din play-off-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, programată pentru data de 2 aprilie, în Rusia. Formația pregătită de Florentin Pera va fi obligată să joace manșa retur în afara Rusiei.
EHF a anunțat azi și alte decizii. Pentru a proteja integritatea competiției și pentru a asigura siguranța echipelor, jucătoarelor și oficialilor, partidele dintre Polonia și Rusia, programate pentru 3 și 6 martie în cadrul preliminariilor feminine de calificare la EHF EURO 2022, vor fi amânate. De asemenea, jocurile dintre Cehia și Ucraina, programate pentru 4 și 5 martie, vor fi și ele amânate.
Play-off-ul Campionatului Mondial masculin - faza 1 de calificare - dintre Finlanda și Ucraina, programat pentru 16 și 20 martie, se va disputa în dublă manșă în Finlanda.
EHF continuă să monitorizeze îndeaproape situația din Ucraina, pentru a evalua posibila necesitate a unor decizii ulterioare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo