Dinamo București nu a ieșit din grupe la prima participare în Liga Campionilor, de când competiția s-a redus la 16 echipe, dar turneul continuă cu meciuri de excepție, așa cum au fost și primele manșe din faza play-off-ului.
Poate cel mai tare meci nu a fost Flensburg – Pick Szeged (25-21), așa cum s-au așteptat cei mai mulți dintre specialiști, ci Elverum – PSG. Chiar și fără Mikkel Hansen, accidentat pentru tot restul sezonului, francezii au fost la timona jocului în cea mai mare parte a jocului, dar tânăra echipă norvegiană a jucat fără complexe și a luptat până la final. Ce a ieșit? Un superb 30-30, cu un gol excepțional marcat de Eric Johansson în ultima secundă, de la mare distanță.
Liga Campionilor
De ce nu poate CSM București să concureze cu Gyor. Lista incredibilă de jucătoare din ultimii 4 ani
09/05/2022 LA 12:20

Se prefigurează patru sferturi de finală de vis în Liga Campionilor. Unul ar putea fi PSG - Kiel

PSG este favorită la calificare în sferturile de finală, dar Elverum a impresionat, deși are cel mai tânăr lot din competiție. Nikola Karabatic & Co vor evita probabil o uriașă surpriză în turul secund, astfel că o confruntare cu THW Kiel în sferturile de finală este tot mai probabilă.
Tot cu scor egal s-a terminat și partida dintre FC Porto și Montpellier. Echipa lui Hugo Descat urmnărește a doua calificare în Final Four, după titlul cucerit în 2018, iar în acest moment are prima șansă să se înfrunte cu Vive Kielce în sferturile de finală.
Cel mai mare scor s-a înregistrat la Vardar – Veszprem 22-30. Maghiarii au făcut instrucție într-o sală cu o atmosferă incredibilă. Campioana Macedoniei de Nord, campioană în 2017 și 2019, a trecut prin transformări majore în ultimii 2 ani, astfel că nu se poate bate pentru moment pentru trofeu. Veszprem își poate aranja deja excursia pentru Aalborg, adversarul din sferturile de finală.
Revenind la Flensburg – Pick Szeged, câștigătoarea după partida retur, programnată săptămâna viitoare, va înfrunta Barcelona.
Meciurile retur din play-off sunt programate miercuri și joi.
Liga Campionilor
Tadici: "CSM București poate recupera 2 goluri cu Esbjerg. Eu sper să fie vreo 4-5 goluri la final"
06/05/2022 LA 10:53
Liga Campionilor
CSM București, în fața meciului sezonului. Moment special la disputa cu Esbjerg din Liga Campionilor
29/04/2022 LA 12:14