Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristina Neagu, mesaj special pentru toți românii, după victoria de la Campionatul Mondial

Cosmin Cioboata

Actualizat 01/12/2019 la 14:28 GMT+2

Cristina Neagu a fost desemnată jucătoarea meciului România – Senegal, câștigat de jucătoarele noastre la Campionatul Mondial din Japonia. Deși a marcat de 13 ori în poarta Senegalului, jucătoarea de la CSM este mulțumită, mai mult, de jocul colectiv al naționalei pregătite de Tomas Ryde.

romania handbal cm

Credit imagine: Getty Images

De ziua națională, cea mai bună handbalistă din lume a ținut să le transmită un mesaj special tutoror românilor, tocmai din Japonia: "La mulți ani, români! La mulți ani, România! Și sper că v-am făcut un cadou frumos de Ziua Națională."
Interul stânga al naționalei se gândește acum la partida următoare, pe care "tricolorele" sunt obligate s-o câștige pentru a spera la calificare:
"Ne așteptam să fie un meci foarte greu. Din punct de vedere psihic era foarte important să ne revenim. Nu e ușor să treci peste un meci ca cel cu Spania. Ieri, Senegal a jucat foarte bine cu Muntenegru. Sunt fericită că am câștigat un meci de luptă. Destul de rar am pierdut de Ziua Națională a României și sunt foarte bucuroasă Nu contează cele 13 goluri, contează că am învins azi. Eu voi da tot ce am mai bun atâta timp cât sunt pe teren. Momentan îmi lipsește pregătirea, dar mă bucur că am putut să le ajut pe fete. Pentru noi important e să câștigăm următorul meci.”, a declarat Cristina Neagu la finalul jocului.
România a învins naționala din Senegal (scor 29-24), iar acum se pregătește pentru partida cu Kazakhstan, programată marți, de la ora 12:00. "Tricolorele" se află pe locul patru în grupa C, la egalitate de puncte cu Ungaria.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo