Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reluarea meciurilor din NHL, amânată o zi! Care este motivul

Bianca Dumitru

Publicat 25/12/2021 la 16:32 GMT+2

Liga nord-americană de hochei pe gheață (NHL) se va relua, după vacanța de Crăciun, abia marți și nu luni cum era prevăzut inițial, pentru ca NHL să poată analiza rezultatele testelor Covid-19 și să evalueze starea de pregătire a echipelor.

NHL-Spiele nun auch im Free-TV

Credit imagine: SID

Cele 14 meciuri prevăzute luni seara au fost amânate, astfel că numărul total al meciurilor reprogramate în acest sezon din cauza Covid a ajuns la 64. Responsabilii NHL avansaseră deja pauza de Crăciun cu două zile, din cauza numărului mare de jucători afectați de coronavirus.
NHL a decis miercuri să nu permită participarea hocheiștilor săi la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing (4-20 februarie 2022), după ce pandemia de coronavirus a perturbat calendarul ligii.
"Prioritatea noastră este și trebuie să rămână să finalizăm sezonul regulat și play-off-ul NHL în cel mai bun mod posibil. De aceea vom folosi perioada 6-22 februarie, rezervată inițial participării la Jocurile Olimpice, pentru a reprograma meciurile care au fost sau vor fi amânate", a explicat atunci conducătorul NHL, Gary Bettman. Sursa: AGERPRES.
Citește și:

RESPONSABILII JOCURILOR OLIMPICE REGRETĂ ABSENȚA JUCĂTORILOR DIN NHL DE LA BEIJING

Responsabilii Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing (4-20 februarie 2022) și-au exprimat joi "regretul" că Liga profesionistă nord-americană de hochei (NHL) nu mai permite participarea jucătorilor săi la competiția din capitala Chinei, după ce pandemia de coronavirus a perturbat calendarul ligii.
Decizia de miercuri a NHL, care în urmă cu patru luni a fost de acord să-i lase pe jucătorii săi să meargă la Beijing, face ca Jocurile de anul viitor să se deruleze fără cei mai cunoscuți hocheiști ai planetei.
"Ne exprimăm regretul că (hocheiștii din NHL) nu vor putea participa la Jocuri din cauza Covid-19", a spus Huang Chun, unul dintre oficialii Comitetului de organizare Beijing-2022, în cadrul unei conferințe de presă.
Conducătorul NHL, Gary Bettman, a anunțat miercuri că amânarea a 50 de meciuri din sezonul regulat al Ligii, după ce varianta Omicron a început să se răspândească în rândul echipelor nord-americane, face ca participarea jucătorilor la Olimpiada albă "să nu mai fie fezabilă".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo