Până vom vedea primele interviuri cu favoriții la medalii, un tigru alb și un urs negru sunt deja cele mai cunoscute personaje de la PyeongChang. Soohorang și Bandabi vor apărea probabil în majoritatea fotografiilor de la cele 102 competiții sportive desfășurate pe 13 arene cu sportivi veniți din 90 țări.
Cu drepturi exclusive de difuzare a Jocurilor Olimpice de iarnă, Eurosport va produce prima ediție digitală a unui asemenea eveniment. Fiecare minut din fiecare probă cu fiecare sportiv va fi disponibil pentru fanii sportului în orice format, pe telefon, tabletă sau TV. Cele 4.000 ore de transmisiuni de la cele 102 probe sportive, inclusiv 900 ore de transmisiuni în direct le vor da șansa fanilor să își urmărească favoriții oricând și oricum.
Beijing 2022
Povestea Jocurilor Olimpice de iarnă din 1964. Debutul naționalei de hochei și al lui Ion Țiriac
ACUM 2 ORE
În perioada rămasă, pasionații sporturilor de iarnă pot afla mai multe despre probe, sportivi și performanțele acestora prin programe dedicate, difuzate în fiecare zi pe Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport Player. Sports Explainer, Hall of Fame, Tech Race, Heroes of the future, #olympics sunt doar o parte din conținutul pe care fanii îl pot urmări pentru a intra în atmosfera Jocurilor Olimpice de iarnă. Acestora li se adaugă transmisiunile în direct de la cele mai importante evenimente ale iernii: Cupa Mondială la schi alpin, Cupa Mondială la biatlon, Turneul celor 4 Trambuline.
Beijing 2022
Când pleacă primii români spre Beijing? Vor fi trei Sate Olimpice în China!
IERI LA 16:53
Beijing 2022
Motivul pentru care bobul a fost "sărit" la Jocurile Olimpice de iarnă din 1960
IERI LA 15:31