Getty Images

Sporturi de iarnă din Europa și tenis din Australia în direct, astăzi pe Eurosport 1

Sporturi de iarnă din Europa și tenis din Australia în direct, astăzi pe Eurosport 1
By Eurosport

The 12/01/2018 at 11:05Updated The 12/01/2018 at 11:22

Sezonul Cupei Mondiale la sărituri cu schiurile continuă pe canalele Eurosport odată cu etapa de la Bad Mittendorf, în Austria.

Kamil Stoch, proaspăt campion al Turneului celor Patru Trambuline, are șansa desprinderii în clasamentul general odată cu etapa din Austria beneficiind și de absența lui Richard Freitag, germanul fiind în continuare accidentat în urma căzăturii suferite la Innsbruck. Speranțele nemților pentru această etapă vor sta în Andreas Wellinger aflat pe poziția a 3-a la general, însă de urmărit vor fi și evoluțiile lui Stefan Kraft, Junshiro Kobayashi sau a norvegienilor Anders Fanemmel și Daniel-Andre Tande.

De asemenea, turneul Cupei Mondiale de schi alpin de la Wegen, Austria cu proba masculină de coborâre (combinata alpină), împreună cu Combinata Nordică de la Val di Fiemme, Italia și Cupa Mondială de Biatlon de la Ruhpolding din Germania vor fi asigurate prin transmisiuni în direct, pe Eurosport 1.

În primul tur al calificărilor pentru tabloul principal feminin de la Australian Open,Alexandra Cadanțu a fost învinsă de Vera Lapko din Belarus cu 6-3 6-1, Irina Bara (212 WTA) a învins-o pe Sesil Karantancheva (Bulgaria) cu 7-5 3-6 7-5, Alexandra Dulgheru a trecut de Bianca Andreescu (Canada) în două seturi 6-1 6-1. În turul doi, Bara o va întâlni pe Bernarda Pera (SUA), iar Dulgheru pe Dayana Yastremska (Ucraina). Meciurile se vor juca în noaptea aceasta, de la ora 1:00.

LaSydney, “revelația” începutului de sezon, Alex de Minaur joacă astăzi în a doua semifinală a turneului, în fața lui Benoit Pare. Câștigătorul va juca cu rusul Daniil Medvedev în finala de sâmbătă. De Minaur și Paire au reușit să elimine doi dintre favoriți în sferturi: pe Feliciano Lopez, respectiv Gilles Muller, deținătorul titlului. După Brisbane și Sydney, de Minaur își va continua periplul și la Australian Open, unde va juca în primul tur împotriva lui Thomas Berdych.