Kamil Stoch, proaspăt campion al Turneului celor Patru Trambuline, are șansa desprinderii în clasamentul general odată cu etapa din Austria beneficiind și de absența lui Richard Freitag, germanul fiind în continuare accidentat în urma căzăturii suferite la Innsbruck. Speranțele nemților pentru această etapă vor sta în Andreas Wellinger aflat pe poziția a 3-a la general, însă de urmărit vor fi și evoluțiile lui Stefan Kraft, Junshiro Kobayashi sau a norvegienilor Anders Fanemmel și Daniel-Andre Tande.
De asemenea, turneul Cupei Mondiale de schi alpin de la Wegen, Austria cu proba masculină de coborâre (combinata alpină), împreună cu Combinata Nordică de la Val di Fiemme, Italia și Cupa Mondială de Biatlon de la Ruhpolding din Germania vor fi asigurate prin transmisiuni în direct, pe Eurosport 1.
În primul tur al calificărilor pentru tabloul principal feminin de la Australian Open,Alexandra Cadanțu a fost învinsă de Vera Lapko din Belarus cu 6-3 6-1, Irina Bara (212 WTA) a învins-o pe Sesil Karantancheva (Bulgaria) cu 7-5 3-6 7-5, Alexandra Dulgheru a trecut de Bianca Andreescu (Canada) în două seturi 6-1 6-1. În turul doi, Bara o va întâlni pe Bernarda Pera (SUA), iar Dulgheru pe Dayana Yastremska (Ucraina). Meciurile se vor juca în noaptea aceasta, de la ora 1:00.
Beijing 2022
La ceremoniile de premiere de la Beijing, medaliații nu sunt obligați să poarte măști!
ACUM 3 ORE
LaSydney, “revelația” începutului de sezon, Alex de Minaur joacă astăzi în a doua semifinală a turneului, în fața lui Benoit Pare. Câștigătorul va juca cu rusul Daniil Medvedev în finala de sâmbătă. De Minaur și Paire au reușit să elimine doi dintre favoriți în sferturi: pe Feliciano Lopez, respectiv Gilles Muller, deținătorul titlului. După Brisbane și Sydney, de Minaur își va continua periplul și la Australian Open, unde va juca în primul tur împotriva lui Thomas Berdych.
Jocurile Olimpice
MTS a anunțat propunerile de buget pentru sporturile olimpice, dar și pentru cele de echipă!
ACUM 4 ORE
Beijing 2022
Povestea Jocurilor Olimpice de iarnă Salt Lake City 2002. Bjoerndalen și Kostelic, marile vedete
ACUM 4 ORE