Monica Puig a câștigat turneul de tenis de la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 după ce a învins-o în marea finală pe Angelique Kerber pentru a cuceri aurul. Cu toate acestea, jucătoarea din Puerto Rico nu va putea participa și în acest an din cauza unei accidentări care a ținut-o departe de terenul de tenis în ultimele luni.
Victoria Monicai Puig a fost o surpriză uriașă la Jocurile Olimpice de la Rio. Ea este prima sportivă care reprezintă oficial Puerto Rico, un teritoriu care aparține de SUA și câștigă medalia de aur la Jocurile Olimpice.

Monica Puig, surpriza de la Rio 2016

Tokyo 2020
La ce probe vrea Simona Halep să participe la Jocurile Olimpice! Dezvăluirile făcute de sportivă
IERI LA 11:44
Ea este clasată în acest moment numărul 168 în clasamentul WTA și nu a mai jucat pe terenul de tenis de când a fost eliminată în primul tur de la Roland Garros 2020 de Sara Errani.
Din cauza unor probleme la umăr, ea nu a mai putut fi prezentă pe terenul de tenis și a fost nevoită să se opereze de etnis de două ori. În acest context, pare că anul 2021 s-a încheiat deja pentru fosta campioană olimpică.
"Nu am vești foarte bună. În urmă cu o săptămână am suferit o nouă intervenție chirurgicală la umăr și acest lucru mă pune în situația dificilă de a renunța la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Eu și echipa mea gândim pe termen lung și țintim o participare la ediția din 2024", a scris Puig pe contul său de Instagram.
Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi transmise în direct pe canalele Eurosport și Eurosport Player.
Tokyo 2020
România va avea trei reprezentante la proba de tenis feminin la Tokyo! Anunțul federației
09/06/2021 LA 17:40
Tokyo 2020
29 de sportivi vor transmite un mesaj puternic la Tokyo! Cum arată Echipa Olimpică a Refugiaților
08/06/2021 LA 12:40