articol de Alex Masgras
De 3 ori campioană europeană la tenis de masă, Eliza Samara este în formă și înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo. Aceasta a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de la Varșovia iar acum a revenit în țară pentru pregătirea Olimpiadei.

#DORdeSPORT Interviu cu Eliza Samara

Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
Într-un interviu acordat pentru Eurosport, Eliza Samara a spus că își pune speranța într-o medalie în competiția la echipe:
"Șansele noastre pentru medalie la Tokyo sunt la echipe. Cum am mai spus, eu sunt om de echipă. La mine, echipa este cea mai importantă. La simplu ești tu cu tine. La echipe ai echipa în spate, te încurajează banca, este alt sentiment. La Tokyo aș vrea să țintesc o medalie și mi-aș dori să se întâmple la echipe, acolo avem cele mai mari șanse", a spus tripla campioană europeană.
Lotul de tenis de masă al României va fi format din Eliza Samara, Daniela Dodean și Bernadette Szocs la feminin plus o rezervă și Ovidiu Ionescu la masculin.
Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în perioada 23 iulie-8 august și vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06