Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A venit la Izvorani cu medalia la gât! Eliza Samara, bronz la Campionatul European Individual

Eurosport
DeEurosport

Publicat 02/07/2021 la 23:13 GMT+3

Tokyo 2020 | Eliza Samara a ajuns în cantonamentul pentru Jocurile Olimpice de la Izvorani după ce a cucerit medalia de bronz la Campionatul European Individual de la Varșovia

Eliza Samara

Credit imagine: Getty Images

articol de Alex Masgras
De 3 ori campioană europeană la tenis de masă, Eliza Samara este în formă și înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo. Aceasta a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de la Varșovia iar acum a revenit în țară pentru pregătirea Olimpiadei.
picture

#DORdeSPORT Interviu cu Eliza Samara

Într-un interviu acordat pentru Eurosport, Eliza Samara a spus că își pune speranța într-o medalie în competiția la echipe:
"Șansele noastre pentru medalie la Tokyo sunt la echipe. Cum am mai spus, eu sunt om de echipă. La mine, echipa este cea mai importantă. La simplu ești tu cu tine. La echipe ai echipa în spate, te încurajează banca, este alt sentiment. La Tokyo aș vrea să țintesc o medalie și mi-aș dori să se întâmple la echipe, acolo avem cele mai mari șanse", a spus tripla campioană europeană.
Lotul de tenis de masă al României va fi format din Eliza Samara, Daniela Dodean și Bernadette Szocs la feminin plus o rezervă și Ovidiu Ionescu la masculin.
Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în perioada 23 iulie-8 august și vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo