Maria Belen Perez Maurice (36 de ani) va avea amintirii de neuitat de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sabrera din Argentina a părăsit competiția în primul tur, dar acest detaliu rămâne în plan secundar.

Cerută în căsătorie, imediat după ce a fost eliminată

Perez Maurice susținea o conferință de presă pentru presa locală, când în spatele său a apărut antrenorul cu o pancartă pe care era inscripționată o cerere în căsătorie. Sportiva a fost vizibil emoționată, iar preț de câteva secunde a rămas fără reacție.
Tokyo 2020
Impresionant! Cât a costat organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Tokyo
03/12/2021 LA 10:04
Lucas Saucedo, protagonistul evenimentului a insistat: "Spune-mi da! Multă lume se uită la noi", iar Maria i-a răspuns cu un gest din cap afirmativ, apoi a continuat să răspundă jurnaliștilor, dar bulversarea și uimirea nu i-au dispărut de pe chip.
Cei doi formează un cuplu de foarte mult, iar antrenorul a încercat să își mai ceară eleva în căsătorie și în anul 2010, la scurt timp după încheierea Campionatelor Mondiale de la Paris, înafara camerelor de filmat de această dată, însă solicitarea nu s-a materealizat și cu o nuntă, acum, după ce Maria Perez poreclită ”Flaca” a evoluat pentru a treia oară la Jocurile Olimpice în carieră lucrurile s-ar putea schimba.
Cea mai importantă performanță din cariera sabrerei o reprezintă aurul de la Jocurile Panamericane, din anul 2014.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Seria lui David Popovici la 100 metri liber e în direct azi, de la 13:20, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Tokyo 2020
România, cele mai mari premii din Europa pentru medaliații de la JO! Ce sume oferă statul
19/08/2021 LA 16:12
Tokyo 2020
Cea mai ghinionistă țară de la JO. A terminat de 12 ori pe locul 4 la Tokyo și a ieșit din top 15
17/08/2021 LA 11:06