Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Glință, o nouă medalie la Campionatul European! Argint pentru înontătorul român în proba de 100 de metri spate

Alex Masgras

Publicat 05/11/2021 la 18:51 GMT+2

Robert Glință a obținut o nouă medalie la Campionatele Europene de natație în bazin scurt de la Kazan. După ce a obținut medalia de bronz în urmă cu câteva zile în proba de 50m spate, Robert a cucerit și medalia de argint în proba de 100m spate.

Robert Glință

Credit imagine: Getty Images

O nouă medalie pentru Robert Glință la Campionatul European de natație în bazin scurt de la Kazan. Înotătorul de 24 de ani a obținut al doilea timp al probei de 100 de metri spate, fiind cronometrat cu 49,31 secunde, cu 18 sutimi mai multe decât rusul Kliment Kolesnikov, cel care a obținut medalia de aur și la ediția precedentă, cea din 2019, de la Glasgow.
După primii 50 de metri, Robert Glință a întors primul, dar înotătorul rus a forțat pe final și a obținut prima poziție în proba în care pe locul al treilea a terminat înotătorul din Grecia Apostolos Christou, cel care a fost cronometrat cu 49,87 secunde.
Pentru Robert Glință, aceasta este a doua medalie obținută în Rusia, după ce miercuri, înotătorul legitimat la Dinamo a obținut medalia de bronz în proba de 50 de metri spate, acolo unde a stabilit și un nou record la nivel național, fiind cronometrat cu 22,74 secunde.

David Popovici, calificare în finala de la 200m liber cu cel mai bun timp

Celălalt înotător legitimat la CS Dinamo, David Popovici, a obținut în această după-amiază calificarea în finala probei de 200 de metri liber. Înotătorul de 17 ani a făcut o cursă foarte bună, fiind cronometrat cu 1:43,08.
Timpul obținut de David Popovici este cel mai bun din cadrul semifinalelor, acesta fiind și unul dintre favoriții la medalie.
Finala probei de 200 de metri liber de la Campionatul European de natație în bazin scurt de la Kazan, în care va participa și David Popovici, este programată sâmbătă, de la ora 17:36.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol