Robert Glință se pregătește de International Swimming League, echivalentul "Champions League" în natație. Înainte de competiția care debutează pe 26 august la Napoli, Robert Glință se relaxează pe lacul Snagov într-un mod inedit.
Finalistul din acest an din proba de 100 de metri spate de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Robert Glință, a ieșit pe lacul Snagov și s-a distrat cu ajutorul unui flyboard. Înotătorul român este îndrăgostit la propriu de apă, indiferent de locul în care se află sau forma în care aceasta se regăsește.
"Poseidon de Snagov, eventual, e maxim ce pot accepta să fiu numit. Cum a fost? Tare! Chiar a fost mai tare decât mi-am putut imagina. Mișto senzație, n-am mai avut parte de așa ceva. Nu mă așteptam să ajung așa sus deasupra apei. Mi-ar prinde bine un astfel de propulsor și în competiție. Poate așa reușim să-i batem și noi, să aducem medaliile pe care vrem să le câștigăm. Cred că mi se usucă solzii dacă stau departe de apă. Îmi place să schiez, îmi place să merg prin zăpadă, așa ca îmi place apa în toate formele ei de agregare", a declarat acesta pentru as.ro.
Natație
David Popovici are amintiri cu Djokovic de la Jocurile Olimpice de la Tokyo! "Mi s-a părut drăguț"
06/09/2021 LA 16:05
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png

Ce este International Swimming League

Ajunsă la a treia ediție, ISL este o competiție organizată de miliardarul ucrainean Konstantin Grigorhin, unde iau startul 10 echipe formate din cei mai buni înotători din lume. La ediția din acest an vor participa și David Popovici, care va lua startul în echipa New York Breakers, dar și Robert Glință, care este la a doua participare la ISL și va face parte din Team Iron.
Fiind o competiție privată, care nu se regăsește în calendarul Federației Internaționale de Natație, ISL atrage cei mai buni înotători din lume cu premiile de milioane de dolari puse în joc. Echipele aflate la start vor acumula puncte de-a lungul etapelor care se vor desfășura săptămânal, în funcție de performanțele înotătorilor, până la începutul lui 2022, când va avea loc marea finală.
Etapele din International Swimming League vor fi transmise de Eurosport, începând cu 26 august.
Natație
David Popovici şi Robert Glinţă vor participa în "Champions League", pe Eurosport
22/08/2021 LA 17:11
Natație
Ce urmează pentru David Popovici în anul în care a uimit natația. Ultima postare a înotătorului
14/08/2021 LA 14:15