Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

David Popovici debutează la Jocurile Olimpice de la Tokyo duminică, de la ora 13:20, LIVE pe Eurosport 1

Bianca Dumitru

Publicat 24/07/2021 la 22:35 GMT+3

David Popovici este o stea în devenire la natație și una dintre speranțele României la Jocurile Olimpice. Tânărul intră în competiție la Tokyo duminică, de la ora 13:20, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

David Popovici e marea speranţă a României la Jocurile Olimpice

Credit imagine: Eurosport

David Popovici, românul în vârstă de doar 16 ani, a făcut senzație în această vară la Campionatul European de Juniori de la Roma. Înotătorul a cucerit patru medalii la Roma: trei de aur, în probele de 50 de metri, 100 de metri și 200 de metri, și una de argint, în proba de ștafetă 4 x 100 de metri liber cu echipa României.
Mai mult decât atât, în cadrul aceleiași competiții, tânărul a doborat și o serie de recorduri mondiale. Două în proba de 100 de metri și unul în proba de 200 de metri, reușind totodată să stabilească cel mai bun timp din lume din 2021, inclusiv la seniori, în proba de 100 de metri: 47,30 secunde, cu nouă sutimi mai puțin decât a înregistrat Caeleb Dressel, cel mai bun înotător al momentului.

"Racheta din România", la debutul la Jocurile Olimpice de la Tokyo

În urma rezultatelor incredibile din ultimele săptămâni, David Popovici s-a transformat brusc în (poate) cea mai mare speranță a României la Jocurile Olimpice, timpii săi fiind incredibili. Sportivul, poreclit de presa internațională "Racheta din România", va debuta la Tokyo duminică, de la ora 13:20.
picture

#ETalks cu David Popovici și antrenorul Adrian Rădulescu

Prima probă în care Popovici va lua startul este cea de 200 de metri liber, românul fiind repartizat în seria a doua de calificări, care va intra în bazin în jurul orei 13:20. Competiția va fi transmisă în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
David Popovici va mai concura pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo și în probele de 100 de metri liber, pentru care calificările sunt programate pe 27 iulie, și 50 de metri liber, care vor avea loc pe 30 iulie.
Programul complet de duminică al românilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo este aici.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo