Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jocurile Olimpice | David Popovici, mesaj emoționant după aventura de la Tokyo: "Complimentul suprem pentru mine!"

Irina Aldea

Publicat 04/08/2021 la 02:22 GMT+3

David Popovici s-a întors ieri în România după aventura de neuitat de la Jocurile Olimpice. Deși nu a luat vreo medalie, prestațiile entuziasmante ale românului au impresionat pe toată lumea.

David Popovici

Credit imagine: Instagram

David Popovici nu a cucerit vreo medalie la Tokyo, dar puștiul de 16 ani a impresionat pe toată lumea cu evoluțiile sale de la Jocurile Olimpice și a fost denumit de presa internațională noul fenomen din natație. El a revenit ieri în România și a fost primit ca un adevărat erou la aeroport.
În afară de ziariști, câțiva colegi de liceu și directorarea uității de învățământ unde studiază David l-au așteptat pe acesta cu un banner imens pe aeroportul Otopeni. Dar surprizele nu s-au oprit aici pentru sportivul român, membri formației Subcarpați, una extrem de apreciată de către David, au fost și ei prezenți pentru a-și arăta susținerea față de omul care a fost la un pas de o medalie olimpică la numai 16 ani.

David Popovici, mesaj emoționant după aventura de la Tokyo

"O mare parte din echipa mea e aici în poză, partea româneasca mai exact. Aș vrea să mulțumesc celor care ma susțin, faptul că v-ați trezit la 4 dimineața să mă vedeți inotând e complimentul suprem pentru mine", a transmis David Popovici pe contul personal de Instagram.
David Popovici are numai 16 ani, însă vârsta și lipsa experienței nu l-au trădat pe noul fenomen din natație. În proba de 200 de metri, David s-a clasat pe locul 4 în finală, fiind la numai sutimi de secundă distanță de medaliatul cu bronz. De asemena, Popovici s-a calificat și în finala de la 100 de metri, unde a teminat pe locul 7. Românul nu a mai avut suflu și la 50 de metri, unde nu a reușit să facă nici măcar semifinale, dar potențialul arătat ne dau mari speranțe că viitorul va fi unul strălucit.
Programul complet al competiției de la Tokyo este aici. Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul Eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo