Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

David Popovici, răspunsuri savuroase la revenirea în România! Ce va face când va ajunge acasă

Nicu Savin

Publicat 02/08/2021 la 15:23 GMT+3

David Popovici a revenit astăzi în România, după ce a avut o săptămâna fantastică la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Pe aeroportul Otopeni, românul a stat de vorbă cu presa și a avut câteva răspunsuri savuroase.

David Popovici

Credit imagine: Eurosport

David Popovici nu a luat vreo medalie la Tokyo, dar a fost primit ca un adevărat superstar la revenirea în România. Prestațiile românului de la Jocurile Olimpice au impresionat, iar iubitorii sportului din România văd în înotătorul de numai 16 ani un mare furnizor de medalii la competițiile viitoare.
În afară de ziariști, câțiva colegi de liceu și directorarea uității de învățământ unde studiază David l-au așteptat pe acesta cu un banner imens pe aeroportul Otopeni. Dar surprizele nu s-au oprit aici pentru sportivul român, membri formației Subcarpați, una extrem de apreciată de către David, au fost și ei prezenți pentru a-și arăta susținerea față de omul care a fost la un pas de o medalie olimpică la numai 16 ani.
picture

David Popovici, cursă uriașă în finala de 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice

"Mă așteptam la o primire, dar nici la primirea asta. Foarte frumos, au venit băieții de la Subcarpați, sunt fanul lor. La colegi nu mă așteptam, m-au surprins câteva fețe", a declarat David Popovici pe aeroport.

David Popovici, încrezător că poate lua o medalie la Jocurile Olimpice de la Paris

Evident, înotătorul român a fost asaltat de întrebări, dar acesta nu s-a arătat deranjat de acest lucru și a răspuns la fiecare dintre ele.
Întrebat care va fi primul lucru pe care îl va ajunge acasă, Popovici a oferit un răspuns savuros: "Pe lângă faptul că o să dorm și o să vorbesc cu prietenii, cred că o să mănânc sushi, am mâncat sushi mai bun în România decât ce am reușit să mănânc în satul olimpic".
În privința planurilor de viitor, Popovici nu a ascuns că se gândește deja la Jocurile Olimpice de la Paris (2024), unde crede că poate obține o medalie. Românul a admis că a fost foarte motivat la Tokyo știind că ai săi conaționali s-au trezit pentru a-i urmări cursele.
"Eu sunt destul de sigur că pot obține o medalie la Paris, dar, până acolo mai sunt destul de multe concursuri și sper să le urmăriți. Foarte tare m-a motivat că știam că lumea e trează la semifinale și finale în România, am înotat cu gândul la voi, la toți românii.M-a ajutat ft mult", a completat Popovici.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo