Chiar dacă nu a obținut nici o medalie, Robert Glință a avut o evoluție apreciabilă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cea mai bună fiind în cadrul probei de 100 metri spate, unde a prins finala. Din păcate nu a reușit decât o clasare pe locul 8 în finala olimpică.

Robert Glință: "Vă spun cel mai mare mulțumesc!"

Glință, care a fost și port-drapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor, a scris un discurs superb pentru fanii români care îl urmăresc pe Instagram, după ce competiția olimpică s-a încheiat pentru el.
Olympic Games
Tokyo 2020 | Înot: Caeleb Dressel, unul dintre eroii Jocurilor Olimpice din această vară
11/08/2021 LA 14:01
"Aceasta este încheierea cele-i de-a doua ediții a Jocurilor Olimpice la care am participat. O experiență cu adevărat minunată și spectaculoasă pe care o voi prețui pentru tot restul vieții mele. Multe felicitări câștigătorilor, dar și fiecărui atlet care a depus un efort extraordinar pentru a performa la cel mai înalt nivel posibil. Experiența câștigată este imensă și am spus-o odată, o voi spune din nou. Sigur, triumful este foarte frumos și acesta este întotdeauna obiectivul, dar ceea ce cred că este cu adevărat valoros, este persoana care devenim în tot acest proces în care vrem să ne atingem obiectivele. Toate aceste experiențe, urcușurile și coborâșurile, victoriile și lecțiile, ne modelează în ceea ce valorează mai mult decât doar rezultatul final. Sunt cu adevărat recunoscător pentru sprijinul tuturor și vă spun cel mai mare mulțumesc!", a scris înotătorul român pe Instagram.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Olympic Games
Simona Halep, impresionată de evoluțiile lui David Popovici la Tokyo: "Ne întâlnim în 2024"
05/08/2021 LA 09:22
Olympic Games
Popovici, anunț despre viitorul său după revenirea de la Tokyo! "Nu știu dacă o să rămân în România"
04/08/2021 LA 14:50