Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Glință, mesaj superb după încheierea prestației de la Jocurile Olimpice: "Voi prețui pentru tot restul vieții!"

Razvan Circeag

Actualizat 30/07/2021 la 16:53 GMT+3

Robert Glință a postat un ultim mesaj de la Tokyo, după ce și-a încheiat evoluția la Jocurile Olimpice.

Mesajul lui Robert Glință după sfârșitul Jocurilor Olimpice

Credit imagine: Instagram

Chiar dacă nu a obținut nici o medalie, Robert Glință a avut o evoluție apreciabilă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cea mai bună fiind în cadrul probei de 100 metri spate, unde a prins finala. Din păcate nu a reușit decât o clasare pe locul 8 în finala olimpică.

Robert Glință: "Vă spun cel mai mare mulțumesc!"

Glință, care a fost și port-drapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor, a scris un discurs superb pentru fanii români care îl urmăresc pe Instagram, după ce competiția olimpică s-a încheiat pentru el.
"Aceasta este încheierea cele-i de-a doua ediții a Jocurilor Olimpice la care am participat. O experiență cu adevărat minunată și spectaculoasă pe care o voi prețui pentru tot restul vieții mele. Multe felicitări câștigătorilor, dar și fiecărui atlet care a depus un efort extraordinar pentru a performa la cel mai înalt nivel posibil. Experiența câștigată este imensă și am spus-o odată, o voi spune din nou. Sigur, triumful este foarte frumos și acesta este întotdeauna obiectivul, dar ceea ce cred că este cu adevărat valoros, este persoana care devenim în tot acest proces în care vrem să ne atingem obiectivele. Toate aceste experiențe, urcușurile și coborâșurile, victoriile și lecțiile, ne modelează în ceea ce valorează mai mult decât doar rezultatul final. Sunt cu adevărat recunoscător pentru sprijinul tuturor și vă spun cel mai mare mulțumesc!", a scris înotătorul român pe Instagram.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo