Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Să le cânte imnul" Mesajul de susținere pentru David Popovici și Robert Glință înaintea finalelor de la înot la JO

Irina Aldea

Publicat 26/07/2021 la 17:52 GMT+3

David Popovici și Robert Glință s-au calificat luni dimineață în finalele probelor de 200 de metri liber, respectiv 100 de metri spate. Ambii vor încerca marți dimineață, în direct la Eurosport, o medalie istorică, deși nu sunt printre marii favoriți.

David Popovici & Robert Glință

Credit imagine: Eurosport

David Popovici și Robert Glință sunt de-a dreptul pe val la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Pentru înotul românesc, simpla prezență a lor în finală e deja o performanță uluitoare, dar cei doi mari campioni au destule avantaje pentru a își depăși condiția și pentru a ataca medaliile puse în joc.
Popovici a impresionat duminică și luni dimineață în calificările de la Tokyo. La 16 ani, David e deja un adevărat fenomen și poate evolua fără presiune, având tot viitorul înainte.Popovici va evolua marți dimineață în finală, în direct la Eurosport 1, de la ora 4:43.
picture

David Popovici este în finala de la 200 metri liber, după o nouă cursă de vis

De partea cealaltă, Robert Glință a mers în finală cu ultimul timp, calificându-se cu 53:20 secunde, cu o sutime mai repede decât alți doi adversari.Ultimul act de la 100 metri spate va fi în direct pe Eurosport 1, marți dimineață, de la ora 4:59.
picture

Robert Glință, calificare incredibilă în finala de 100 metri spate

David Popovici și Robert Glință au primit un mesaj de susținere la Tokyo de la Marian Drăgulescu

"Avem mulţi sportivi la Jocurile Olimpice care au obiective mari. Mă bucur pentru ei. La înot avem o generaţie extraordinară şi Robert Glinţă şi David Popovici sunt amândoi în finale şi sper să producă o surpriză plăcută. Sunt pe val, să dea Domnul, cu puţină şansă, să le cânte imnul", a mai spus Drăgulescu.
Atât Popovici, cât și Glință au nevoie de o zi de excepție pentru o medalie, dar sunt suficient de valoroși încât să păstreze șanse, măcar pentru un bronz olimpic. Programul complet al competiției de la Tokyo este aici. Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo