De MARIAN URSESCU
Perechea franceză a doborât toate recordurile existente în proba de dans pe gheață, de când s-a introdus sistemul de jurizare în 2004. Stilul lor grațios și balletic nu a rămas neobservat.
Fanii i-au adorat, iubit și respectat. ”Artă pe gheață!”, a numit presa, de multe ori, prestațiile celor doi în diversele programe de la competițiile importante.
Beijing 2022
Spectacol total la Gala Laureaților de la patinaj artistic
20/02/2022 LA 06:42

"Mergem după aur și credem cu adevărat în acest obiectiv"

Aceasta a fost declarația celor doi înainte de Jocurile Olimpice de la Beijing. Cu ce ne vor surprinde acum cei doi? Pentru concursul olimpic au ales un stil de dans cunoscut sub numele de waacking. Stilul a apărut în cluburile gay underground din Los Angeles-ul anilor 70, dar a devenit o nebunie pe rețelele de socializare TikTok în ultime vreme. ”Este un stil de dans despre care nu auzisem niciodată și pe care l-am învățat în câteva luni”, a spus Cizeron pentru franceinfo.
"Trebuie să-i faci pe oameni să vadă ceea ce aud", a spus Tyrone Proctor, legendarul dansator „Soul Train”, care a fost un pionier al waacking-ului pentru prima dată, într-un interviu pentru New York Times. Apoi, pentru dansul lor liber, dansatorii pe gheață, de patru ori campioni mondiali, au ales L’Elégie de compozitorul clasic francez Gabriel Fauré.

Nu sunt cuplu în afara gheții

Fanii s-au întrebat de multe ori dacă Gabriella (26 de ani) și Guillaume (27 de ani), foarte expresivi și afectuoși pe gheață, fac cuplu și în afara gheții. S-a zvonit chiar că ar exista intenții de căsătorie. Numai că ei au infirmat categoric. Sunt doar prieteni foarte apropiați, dar nu împărtășesc niciun sentiment romantic unul pentru celălalt. Mai mult, Guillaume a recunoscut că este un bărbat deschis gay. Guillaume și-a prezentat pentru prima dată iubitul internauților printr-o postare pe Instagram în mai 2020, pentru a onora Ziua internațională împotriva homofobiei, transfobiei și bifobiei.
Gabriella Papadakis s-a născut în Clermont-Ferrand, Franța, dar are rădăcini grecești, după tatăl său. Din 2014 trăiește în Canada, acolo unde s-a mutat împreună cu familia.
Beijing 2022
Antrenoarea Kamilei Valieva, răspuns ironic pentru Thomas Bach, după discursul vehement al acestuia
20/02/2022 LA 04:46
Beijing 2022
Figure Skating Pair Skating - Free Skating - Beijing 2022 - Rezumate de la Olimpiadă
19/02/2022 LA 16:16