Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ceremonia de decernare a medaliilor la concursul de echipe, la patinaj artistic, amânată

Cristian Mihală

Actualizat 09/02/2022 la 11:52 GMT+2

CIO și Federația Internațională de Patinaj au confirmat că ceremonia de premiere pentru proba pe echipe din cadrul JO de la Beijing, programată inițial pentru marți, nu a avut loc la timp din cauza unor probleme legate de una dintre echipele de pe podium.

La patineuse russe Kamila Valieva lors de son programme court lors de l'épreuve par équipes

Credit imagine: Getty Images

Ceremonia oficială de decernare a medaliilor pentru competiția pe echipe din cadrul disciplinei patinaj artistic a fost amânată. S-au invocat probleme "urgente juridice".
Echipa rusă a câștigat competiția pe echipe, în fața Statelor Unite și a Japoniei. Canada a terminat pe locul patru, așa că, în cazul unei descalificări a unei echipe de pe podium, reprezentanţii "frunzei de arţar" ar putea primi bronzul.

Mark Adams: "Sunt sportivi medaliaţi implicaţi"

Purtătorul de cuvânt al CIO, Mark Adams, a declarat că, deoarece aceasta este o problemă juridică urgentă, neclară, nu poate oferi mai multe informații deocamdată, dar a fost încrezător că va putea oferi mai multe informații în orele următoare.
"Avem sportivi care au câștigat medalii implicați în această chestiune. Toată lumea face absolut tot ceea ce trebuie ca situația să poată fi rezolvată cât mai curând posibil. După cum știți, problemele juridice pot dura uneori", a spus Adams.
picture

Valieva scrie istorie la Beijing! Rusoaica de 15 ani a atras toate privirile în concursul pe echipe

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo