Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Yuzuru Hanyu se pregăteşte să revină în competiţie, înaintea Jocurilor Olimpice Beijing 2022

Andrei Nicolae

Publicat 20/12/2021 la 14:34 GMT+2

Yuzuru Hanyu încearcă să obțină biletele pentru competiția supremă din China, programată în perioada 4-20 februarie. Patinatorul japonez a cucerit titlurile olimpice la individual la Soci și PyeongChang.

Yuzuru Hanyu hazai pályán bizonyíthat

Credit imagine: Eurosport

Yuzuru Hanyu, dublu campion olimpic la patinaj artistic, se pregăteşte să revină în competiţie, după o accidentare la gleznă, urmând să participe la Campionatele Japoniei, programate săptămâna aceasta, contând pentru calificarea la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing (4-20 februarie).
Hanyu (27 ani) va avea prima apariţie pe gheaţă în acest sezon olimpic la Saitama, în apropiere de Tokyo, fiind recuperat după o leziune la ligamentele gleznei drepte, suferită înaintea Trofeului NHK, competiţie care a avut loc la jumătatea lunii noiembrie.

Yuzuru Hanyu este favorit pentru un loc în echipa Japoniei

Hanyu nu a participat la stagiul de pregătire din Canada, pe fondul pandemiei de Covid-19, ci s-a antrenat în Japonia.
Chiar dacă nu a anunţat până acum dacă va lua parte la Olimpiada din China, este de aşteptat ca Yuzuru Hanyu să ocupe unul dintre cele trei locuri ale echipei olimpice masculine de patinaj artistic.
În urmă cu patru ani, Hanyu a ratat Campionatele Naţionale înaintea Jocurilor Olimpice 2018 de la PyeongChang, din cauza durerilor la glezna dreaptă, dar şi-a asigurat totuşi locul în delegaţia niponă, înainte de a cuceri medalia de aur în Coreea de Sud.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo