Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sud-coreeanul Kwak Yoongy a făcut spectacol la premiere cu "Dynamite". Mișcările lui au devenit virale

Andrei Nicolae

Actualizat 17/02/2022 la 05:25 GMT+2

Kwak Yoongy, patinator la short-track și medaliat cu argint la 5.000 de metri ștafetă, a ținut să-i mulțumească starului pop RM (Kim Nam-joon) pentru sprijinul lui în timpul Jocurilor Olimpice, astfel că înainte de a primi medalia a interpretat dansul "Dynamite" al trupei BTS pe podium.

Kwak Yoongy

Credit imagine: Getty Images

Kwak Yoongy s-a remarcat de două ori în ziua a 11-a la Jocurile Olimpice de iarnă 2022. Prima dată după ce a câștigat medalia de argint cu Coreea de Sud în proba de 5.000 metri ștafetă la short-track, apoi după ce a dansat în timpul ceremoniei de premiere, moment care a devenit viral pe rețelele de socializare.
Patinatorul sud-coreean a sărit primul pe podium, înainte ca echipa masculină să primească medalia de argint. A a făcut un pas spre stânga și și-a trecut mâinile prin părul roz, înainte de a recrea o parte dintr-o rutină a vedetelor de la BTS (Bangtan Boys) pe melodia lor "Dynamite".
Rețelele de socializare din Coreea de Sud au fost în vârtej, după cum a remarcat olympics.com, mai ales că a atras atenția lui RM, unul dintre membrii grupului, care a postat un mesaj în care a precizat că dansul lui a fost bun.

Kwak Yoongy a explicat de ce a dansat pe melodia "Dynamite"

Ulterior, Kwak i-a mulțumit starului sud-coreean. Totodată, patinatorul a explicat reacția lui de la premiere: "Sunt un fan BTS, dar am simțit și că vreau să-i mulțumesc lui RM, pentru sprijinul pe care l-am primit atunci când aveam o perioadă dificilă, în primele etape ale Jocurilor Olimpice. "
Interesant, Kwak a obținut la 5.000 metri ștafetă a doua sa medalie olimpică, la 12 ani după ce a câștigat tot un argint în aceeași probă la Vancouver 2010. El este de șapte ori campion mondial, dar a fost al patrulea la ștafetă și la individual 500 m la PyeongChang.2018
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo