CSM București a emis un comunicat prin care își exprimă regretul față de apariția fotografiilor cu mai mulți copii din echipele de juniori ale secției de rugby în care apare o svastică desenată pe un zid. Fotografiile au fost șterse ulterior, în urma unor reacții negative apărute pe rețelele sociale.
"Clubul Sportiv Municipal București își exprimă regretul față de apariția simbolului controversat din pozele postate pe contul oficial de Facebook! În legătură cu articolele apărute în presă, CSM București dorește să menționeze faptul că scopul principal al postării apărute pe pagina oficială de Facebook este promovarea copiilor și a juniorilor, practicanți de rugby.
Rugby
S-au stabilit gazdele următoarelor ediții ale Cupei Mondiale de rugby
12/05/2022 LA 13:02
Din păcate, simbolul prezent pe clădirea din spatele echipelor nu face cinste nimănui, astfel încât pozele au fost șterse. Ne cerem scuze, încă o dată, pentru această neînțelegere", se arată în comunicatul celor de la CSM București.
În România, utilizarea simbolurilor naziste este pedepsită de Legea nr. 217/2015, privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob şi a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Rugby
Cutremur în Spania, după ce XV-lui Leului a pierdut locul la Cupa Mondială. România a profitat
29/04/2022 LA 14:49
Rugby
EXCLUSIV. Premieră în rugbyul românesc! Două arbitre vor oficia la Steaua - Dinamo
29/04/2022 LA 13:28